ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Προηγείται ο ΝΟ Αλιβερίου μετά την πρώτη μέρα - Τελετή έναρξης με εντυπωσιακή επίδειξη - Οι βραβεύσεις (photos)

  08.09.2018 20:38       2679

Με τη διεξαγωγή αγωνισμάτων πρωί και απόγευμα ξεκίνησε το Σάββατο (8/9) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καρπενησίου "Παύλος Μπακογιάννης" το πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων θάλασσας, που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (9/9) το πρωί. Συμμετέχουν 105 κολυμβητές και κολυμβήτριες από δέκα σωματεία.

Πρωταγωνιστής είναι και αυτή τη φορά ο ΝΟ Αλιβερίου (που έχει την πιο δυνατή και πολυπληθή αποστολή), ο οποίος σαρώνει τα μετάλλια και προηγείται στις μέχρι στιγμής βαθμολογίες όλων των κατηγοριών. Ο ΑΨΛ Μεδεών, εξάλλου, είναι δεύτερος στις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, ενώ στις κατηγορίες Παίδων - Κορασίδων, Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α' και Β' δεύτερος ακολουθεί ο ΝΟ Μήλου.

Αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

Πριν από το ξεκίνημα του απογευματινού προγράμματος έγινε η λιτή και απέρριτη Τελετή έναρξης της διοργάνωσης, στην οποία έκλεψε την παράσταση η εντυπωσιακή επίδειξη Συγχρονισμένης κολύμβησης από τα κορίτσια (και ένα αγόρι) του ΝΟΒΑ, υπό την επιμέλεια του προπονητή τους Κυριάκου Τάσιου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Α' Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος καλωσόρισε τους αθλητές και τις αθλήτριες και ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμο Καρπενησίου, ΚΟ Καρπενησίου) για τη φιλοξενία και τη συμβολή τους στη διοργάνωση.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος το ΝΟ Αλιβερίου Προκόπης Αλέξης απένειμε τιμητικές πλακέτες, για τη γενικότερη προσφορά τους στους συγκεκριμένους αγώνες, στον Βαγγέλη Μούτουπα, πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, στη Χρυσούλα Μούτουπα, στον Θεόδωρο Μπλούδρο, πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου και Νοτίων Ιωνίων Νήσων, στην Άννα Μπλούδρου, συνεργάτη της ΚΟΕ, αλλά και στον βαλκανιονίκη Αντώνη Τσώνο.

Μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους αγώνες, την επίδειξη και τις βραβεύσεις.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής