ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Πρόκριση για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, 7-5 το Παλαιό Φάληρο στη Γλυφάδα

  21.02.2018 21:52       725

Την πρόκρισή του στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Ανδρών πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο ΑΝΟ Γλυφάδας, που επιβλήθηκε με 7-5 του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στο "Αντ. Δημητρόπουλος" στην προημιτελική φάση.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο στο ξεκίνημά του και το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1. Στην δεύτερη περίοδο, που ήταν και η πιο πλήρης από πλευράς τερμάτων, ο ΑΝΟΓ κατάφερε να προηγηθεί με 4-3 και να πάει στο ημίχρονο με σκορ πρόκρισης. Δύο ακόμη τέρματα στο τρίτο οκτάλεπτο διαμόρφωσαν το 6-3 υπέρ των γηπεδούχων.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Νίκου Μαμούρη ήταν να πετύχει δύο γκολ στην τελευταία περίοδο, δίχως όμως να μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 7-5. Έξι διαφορετικοί σκόρερ για τη νικήτρια ομάδα, με τον Παπαναστασίου να σκοράρει δις.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 7-5

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 2-0, 1-2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπανικολάου 1, Αλεξίου, Παπασηφάκης, Παπαναστασίου 2, Γιαννόπουλος 1, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Φωτόπουλος, Σκουμπάκης 1, Σαλτέρης, Λεμπέσης, Μάγγος

ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Νίκος Μαμούρης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Αλαφραγκής, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Κάκαρης 1, Αθανασίου, Τσαχειλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς, Κατσαγούνος, Λιαπάκης 1, Παζαΐτης 

Διαιτητές: Μπιράκης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ