ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ

Πρόκριση για τον ΑΝΟ Γλυφάδας, 8-6 τη Γαλατά Σαράι

  17.09.2017 13:11       1052

Επιτυχία για τον ΑΝΟ Γλυφάδας στην επανεμφάνισή του στα ευρωπαϊκά κύπελλα μετά από πολλά χρόνια, καθώς κατάφερε να σφραγίσει την πρόκρισή του στη δεύτερη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Ο ΑΝΟΓ νίκησε με 8-6 την τουρκική Γαλατά Σαράι στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του στον Γ' Όμιλο της Α' Προκριματικής φάσης, την Κυριακή (17/9) το πρωί, και προκρίθηκε παίρνοντας τη δεύτερη προνομιούχο θέση στην τελική βαθμολογία του Ομίλου (πίσω από τη Μόρναρ Σπλιτ).

Το παιχίδι με τη Γαλατά ήταν δυνατό με τις δύο ομάδες να φτάνουν ισόπαλες 6-6 στο τέλος του γ' οκτάλεπτου και τον ΑΝΟΓ να καθαρίζει στο δ' με γκολ των Χατζηγούλα και Σκουμπάκη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΪ 8-6

Οκτάλεπτα: 1-0, 2-4, 3-2, 2-0.

Τα γκολ του ΑΝΟΓ πέτυχαν: Παπαναστασίου 2, Σκουμπάκης 2, Παπασηφάκης 1, Γιαννόπουλος 1, Φωτόπουλος 1, Χατζηγούλας 1.

Η Τελική ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Μόρναρ Σπλιτ 9

2. ΑΝΟ Γλυφάδας 6

....................................

3. Γαλατά Σαράι 3

4. ASA Τελ Αβίβ 0

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Β' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων των Ομίλων της Α' Προκριματικής, έγινε από τη LEN και η κλήρωση για τη Β' Προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ όπου μετέχουν πλέον δύο ελληνικές ομάδες, ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο ΑΝΟ Γλυφάδας. Ο ΝΟΒ κληρώθηκε στον Όμιλο που θα γίνει στη Ρουμανία με αντιπάλους την διοργανώτρια ρουμανική Οραντέα, τη ρωσική Σίντεζ Καζάν και τον Ερυθρό Αστέρα από τη Σερβία. Ο ΑΝΟΓ κληρώθηκε στον Όμιλο που θα γίνει στη Βουδαπέστη με αντιπάλους τη διοργανώτρια ουγγρική Όρβοσι, την επίσης ουγγρική Έγκερ, την ιταλική Κανοτιέρι Νάπολι και τη γαλλική Μαρσέιγ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής