ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β'

Πρωταθλητής και πολυνίκης ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, χρυσά σε όλους τους Τελικούς (photos)

  08.07.2018 18:39       3706

Με την απόλυτη κυριαρχία του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, που αναδείχθηκε και σε αυτούς τους αγώνες πρωταθλητής και πολυνίκης, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (8/7) το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Κορασίδων Β', στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, διοργάνωση με την οποία γράφτηκε το φινάλε των φετινών πρωταθλημάτων όλων των ηλικιακών κατηγοριών του αθλήματος.

Τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ πρώτευσαν στη Γενική Βαθμολογία Συλλόγων με 98 βαθμούς, ενώ κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια και στους τέσσερις τελικούς του πρωταθλήματος, καθώς μετά την κατάκτηση του χρυσού στο Κόμπο το Σάββατο, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου την Κυριακή στο Ντουέτο, στο Ομαδικό και στο Σόλο. Τη 2η θέση στη Γενική Βαθμολογία πήρε ο ΚΟΗ με 79 β. και την 3η ο Πανσερραϊκός με 75 (4ος ο ΝΟ Χανίων, 5ος ο Ωρίωνας).

Στον τελικό του Ντουέτου, λοιπόν, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αικατερίνη Μανασάκη, Ζαφειρία Μουρατίδη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 70,0000 β., το ασημένιο οι Αντωνία Ντουρουντάκη, Αγγελική Τζατζιμάκη (αναπλ. Ηλιάνα Μήτση) του ΝΟ Χανίων με 68,1667 β. και το χάλκινο οι Ευαγγελία Κεφαλούκου, Γλυκερία Ταραζά (αναπλ. Σοφία Σφακιανάκη) του Ωρίωνα με 65,7333 β. Το χρυσό στο Ομαδικό πήραν τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και συγκεκριμένα οι Σωτηρία Γκανά, Αποστολία Δούνια, Αικατερίνη Μανασάκη, Ζαφειρία Μουρατίδη, Βαϊα Παπαγιαννάκη, Ιωάννα Σακέλλη με 66,1926 β. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΚΟΗ με 64,3933 β. και το χάλκινο, με πολύ μικρή διαφορά από τον δεύτερο ο Πανσερραϊκός με 64,3781 β. Η Αικατερίνη Μανασάκη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησε το χρυσό στο Σόλο με 70,9667 β., το ασημένιο πήρε η Γλυκερία Ταραζά του Ωρίωνα με 69,5000 β. και το χάλκινο η Αγγελική Τζατζιμάκη του ΝΟ Χανίων με 67,000 β.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες θέσεις στους Τελικούς της Κυριακής:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Αικατερίνη Μανασάκη - Ζαφειρία Μουρατίδη (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 70,0000 β.

2. Αντωνία Ντουρουντάκη - Αγγελική Τζατζιμάκη, αναπλ. Ηλιάνα Μήτση (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ) 68,1667 β.

3. Ευαγγελία Κεφαλούκου, Γλυκερία Ταραζά, αναπλ. Σοφία Σφακιανάκη (ΩΡΙΩΝΑΣ) 65,7333 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σωτηρία Γκανά, Αποστολία Δούνια, Αικατερίνη Μανασάκη, Ζαφειρία Μουρατίδη, Βαϊα Παπαγιαννάκη, Ιωάννα Σακέλλη) 66,1926 β.

2. ΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Μαρίνα Βάγκε, Εβελίνα Κατσουνάκη, Άρτεμις Κουτράκη, Ελένη Κουτράκη, Αικατερίνη Κώτη, Άρτεμις Ξημέρη, Ελένη Ρουβάκη, Μελίνα Σκευάκη, αναπλ. Ευαγγελία Βαρδιαμπάση, Ναυσικά Ιοκάστη Κώτη) 64,3933 β.

3. Πανσερραϊκός (Θάλεια Δάμπαλη, Ελεονώρα Καραμανίδου, Εστέλλα Καραμανίδου, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Αθανασία Μάγειρα, Μαρία Τρεβλοπούλου, Ευδοκία Ειρήνη Φλαμούρη, Αννέτα Ψάρρα, αναπλ. Θέκλα Οικονομοπούλου, Κωνσταντίνα Σαββοπούλου) 64,3781 β.

ΣΟΛΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Αικατερίνη Μανασάκη (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης) 70,9667 β.

2. Γλυκερία Ταραζά (Ωρίωνας) 69,5000 β.

3. Αγγελική Τζατζιμάκη (ΝΟ Χανίων) 67,0000 β.

Μπορείτε να δείτε ακόμα πιο αναλυτικά όλη τη λίστα με τα αποτελέσματα των τριών τελικών της Κυριακής, αλλά και την αναλυτική Γενική Βαθμολογία συλλόγων στα αρχεία δίπλα στις φωτο παραπάνω. (Το Ρεπορτάζ και τα αποτελέσματα του Σαββάτου ΕΔΩ).

Την απονομή στον πρωταθλητή και πολυνίκη σύλλογο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης έκανε το μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ και έφορος καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Μαρία Παρασκευοπούλου.

Μετά το τέλος των αγωνισμάτων έγινε και το τεστ για την Εθνική ομάδα.

Βλέπετε επίσης πλούσιο φωτορεπορτάζ από τους αγώνες στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής