ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'

Πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με χρυσό και στο Ομαδικό - Η Ζουζούνη του ΝΟΧ πρώτη στο Σόλο, ο ΚΟΗ πήρε το Ντουέτο

  02.07.2017 22:50       2176

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης διατήρησε τα σκήπτρα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Α' που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (2/7) το απόγευμα στο Δημοτικό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου. Τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ αναδείχθηκαν πρωταθλητές για άλλη μια χρονιά και στη συγκεκριμένη κατηγορία κατακτώντας την πρωτιά στη γενική βαθμολογία συλλόγων (222 β.).

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αναδείχθηκε και πολυνίκης, καθώς πήρε και δύο χρυσά μετάλλιο -μετά από το Κόμπο το Σάββατο, το δεύτερο χρυσό ήταν την Κυριακή στον τελικό του Ομαδικού- ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο. Το ασημένιο στο Ομαδικό πήρε ο ΝΟΒΑ και το χάλκινο ο ΝΟ Χανίων.

Στους άλλους τελικούς της Κυριακής, το χρυσό μετάλλιο στο Σόλο κατέκτησε η Βιολέτα Ζουζούνη του ΝΟ Χανίων, το ασημένιο η Ειρήνη Γιαννούλου - Βαλμά του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και το χάλκινο η Βιργινία Γεωργιουδάκη του ΚΟ Ηρακλείου, ενώ στο Ντουέτο το χρυσό πήραν οι Βιργινία Γεωργιουδάκη - Ιωάννα Μιχελουδάκη (αναπλ. Λυγερή Μαυρογιάννη) του ΚΟ Ηρακλείου, το ασημενιο οι Αθηνά Αλατζά - Βιολέτα Ζουζούνη (αναπλ. Σελίνα Αγάπη Ανδριανού) του ΝΟ Χανίων και το χάλκινο οι Δανάη Καριώρη - Θεοδοσία Τζουμάκα του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Τη 2η θέση στη γενική βαθμολογία κατέκτησε ο ΝΟ Χανίων (177 β.), την 3η ο ΝΟ Βουλιαγμένης (169) και την 4η με μικρή διαφορά από τον 3ο ο ΝΟΒΑ (με 166 β.).

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στους τελικούς της Κυριακής:

ΣΟΛΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Βιολέτα Ζουζούνη (ΝΟ Χανίων) 75,8592 β.

2. Ειρήνη Γιαννούλου - Βαλμά (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης) 74,4240 β.

3. Βιργινία Γεωργιουδάκη (ΚΟ Ηρακλείου) 73,9833 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Ειρήνη Γιαννούλου - Βαλμά, Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Δανάη Καριώρη, Αικατερίνη Μπέκου, Στεργία Παπαματθαίου, Δανάη Σακέλλη, Θεοδοσία Τζουμάκα, Αθανασία Γεωργία Χριστογιαννοπούλου, αναπλ. Ελένη Λιντζεράκου, Μελίνα Φλώρα Χουγιάζου) 73,1680 β.

2. ΝΟΒΑ (Νεφέλη Κατερίνα Γκαγιάννη, Ελένη Δεληγιάννη, Αναστασία Δοδοντζίδη, Χρυσούλα Ιωάννου, Κυριακή Καραγιάννη, Αναστασία Κουτσελίνη, Μαρία Μπουντούκου, Ελένη Φραγκάκη, αναπλ. Γεωργία Μαντζαφλέρη, Παρασκευή Τσέντζου) 72,2370 β.

3. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Αθηνά Αλατζά, Σελίνα Αγάπη Ανδριανού, Αικατερίνη Βομβολάκη, Βιολέτα Ζουζούνη, Ρούσσα Μαραγκάκη, Στυλιανή Τζιτζικαλάκη, Αναστασία Τζουβαδάκη, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, αναπλ. Ελπίδα Κρασάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη) 71,6448 β.

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Βιργινία Γεωργιουδάκη - Ιωάννα Μιχελουδάκη, αναπλ. Λυγερή Μαυρογιάννη (ΚΟ Ηρακλείου)

2. Αθηνά Αλατζά - Βιολέτα Ζουζούνη, αναπλ. Σελίνα Αγάπη Ανδριανού (ΝΟ Χανίων)

3. Δανάη Καριώρη - Θεοδοσία Τζουμάκα (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης)

Η τεχνική σύβουλος Συγχρονισμένης κολύμβησης της ΚΟΕ Ελένη Κουγιά μας είπε: "Ήταν μια πετυχημένη διοργάνωση με πολυπληθή συμμετοχή (161 παιδιά στο Κορασίδων Α' και άλλα 100 στ Αστέρια 3 και 4). Όλα αγωνίστηκαν με καλές επιδόσεις για την κατηγορία τους. Συγχαρητήρια σε όλες και διαιίτερα στις νικήτριες. Επελέγησαν, μάλιστα, από αυτές, οι 18 που θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της COMEN για το Μεσογειακό Κύπελλο. Το πρωτάθλημα γνώρισε απόλυτη επιτυχία διοργανωτικά, παρά τις ακραίες συνθήκες τις καιρικές που επικρατούσαν. Μπράβο σε όλους που συνέβαλαν με τον τρόπο τους σ' αυτό. Ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν για την άψογη φιλοξενία στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου".

Η υπεύθυνη προπονήτρια Α' Κορασίδων του πρωταθλητή ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Ευγενία Καφετζή μας δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη με τις επιτυχίες των κοριτσιών! Οι προσδοκίες μας ηταν μεγάλες και οι κοπέλες στάθηκαν αντάξιες. Ηταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά στην οποία καταφέραμε με πολύ σκληρή δουλειά να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας. Είμαστε περήφανοι που έχουμε φτιάξει μια τέτοια ομάδα. Και διοργανωτικά ήταν ένα άριστο πρωτάθλημα, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες".

Ολόκληρη τη βαθμολογία συλλόγων μπορείτε να τη δείτε δίπλα στις ΦΩΤΟ στο πάνω μέρος του δημοσιεύματος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής