ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β'

Πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης ** Τρία -στα τέσσερα- χρυσά ο ΝΟΒΑ (Photos)

  09.07.2017 19:38       2074

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και στην κατηγορία Κορασίδων Β΄της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, την Κυριακή (9/7) το μεσημέρι στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου, διοργάνωση με την οποία γράφτηκε το φινάλε των φετινών πρωταθλημάτων όλων των ηλικιακών κατηγοριών του αθλήματος.

Τα Σκαθάρια του ΑΝΟΜ πρώτευσαν στη Γενική Βαθμολογία Συλλόγων με 205 βαθμούς, έξι περισσότερους από τον 2ο Πανσερραϊκό που συγκέντρωσε 199 β. Στην 3η θέση βρέθηκε ο ΝΟ Χανίων με 157 β., στην 4η ο ΝΟΒΑ με 154 β. και στην 5η ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 147. Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο Νηρέας Χαλανδρίου με 132 β.

Τα περισσότερα χρυσά, πάντως και συγκεκριμένα τα τρία, και μάλιστα στους τρεις τελικούς αγωνισμάτων (από τους τέσσερις) που πήρε μέρος, κατέκτησε ο ΝΟΒΑ. Εκτός από το Σόλο (το Σάββατο), οι Βολιώτισσες κατέκτησαν τα χρυσά και στους δύο τελικούς της Κυριακής, στο Ντουέτο και στο Ομαδικό.

Στον τελικό του Ντουέτου, λοιπόν, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ζωή Καράγγελου - Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη (αναπλ. Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα) του ΝΟΒΑ με 72,5955 β. Το ασημένιο πήραν οι Ελένη Βλαχάκη - Κωνσταντίνα Φιλέντα (αναπλ. Μιχαέλα Καραντινίδη) του Πανσερραϊκού με 68,3299 β. και το χάλκινο οι Μαρίνα Βασιλοπούλου - Όλγα Σκαμνάκη (αναπλ. Κωνσταντίνα Γιακαλή) του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 67,8522 β.

Το χρυσό στο Ομαδικό κατέκτησαν τα κορίτσια του ΝΟΒΑ και συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου, Ζωή Καράγγελου, Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγγου με 69,4658 β. Το ασημένιο πήραν τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 67,4360 β. και το χάλκινο ο Πανσερραϊκός με 66,5390 β.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες στους δύο τελικούς της Κυριακής:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Ζωή Καράγγελου - Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, αναπλ. Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα (ΝΟΒΑ) με 72,5955 β.

2. Ελένη Βλαχάκη - Κωνσταντίνα Φιλέντα, αναπλ. Μιχαέλα Καραντινίδη (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ) 68,3299 β.

3. Μαρίνα Βασιλοπούλου - Όλγα Σκαμνάκη, αναπλ. Κωνσταντίνα Γιακαλή (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 67,8522 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΝΟΒΑ (Κωνσταντίνα Δέσποινα Γρηγορίου, Ζωή Καράγγελου, Μελιτίνη Κυριακή Ντόβα, Δήμητρα Ουρανίτσα, Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη, Ελένη Φράγγου) 69,4658 β.

2. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Μαρίνα Βασιλοπούλου, Κωνσταντίνα Γιακαλή, Αποστολία Δούνια, Κατερίνα Μανασάκη, Αναστασία Ματσοπούλου, Ζαφειρία Μουρατίδη, Αθηνά Παπαδάτου, Όλγα Σκαμνάκη, αναπλ. Βάγια Παπαγιαννάκη, Ιωάννα Σακέλλη) 67,4360 β.

3. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ελένη Βλαχάκη, Νικολέτα Ραφαέλα Δαλγκίτση, Ελεονώρα Καραμανίδου, Μιχαέλα Καραντινίδη, Αθανασία Μάγειρα, Βασιλική Μολώζη, Θέκλα Οικονομοπούλου, Κωνσταντίνα Φιλέντα, αναπλ. Σοφία Μαρία Δόξα) 66,5390 β.

Μπορείτε να δείτε ακόμα πιο αναλυτικά όλη τη λίστα με τα αποτελέσματα των δύο τελικών της Κυριακής, αλλά και την αναλυτική Γενική Βαθμολογία συλλόγων στα συννημένο αρχεία παραπάνω.

Στο διάλειμμα των αγώνων έγινε πρόγραμμα επίδειξης της Εθνικής ομάδας Γυναικών και του μικτού Ντουέτου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής