ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Πρώτη ήττα για Ολυμπιακό, 6-4 από Σόλνοκ στον Πειραιά και παίζει προημιτελικό

  05.04.2017 19:58       638

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, μετά από σκληρή κόντρα, με 6-4 από την ουγγρική Σόλνοκ στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο σημαντικό ματς της 9ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά με αυτήν έχασαν τις ελπίδες τους για απευθείας πρόκριση στους ημιτελικούς του ευρωπαϊκού Φάιναλ Σιξ, δηλαδή θα δώσουν και προημιτελικό.

Το χειρότερο, ωστόσο, για τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είναι ότι λογικά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό της διοργάνωσης την πανίσχυρη ιταλική Προ Ρέκο.

Στον αποψινό αγώνα, η Σόλνοκ ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να φέρει το ματς στα ίσα στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου. Από εκεί και πέρα όμως οι Ούγγροι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 6-4.

Όλο το ματς ήταν ντέρμπι με τους φιλοξενούμενους να παίζουν τη σκληρή τους άμυνα, πάντοτε στο όριο της αποβολής, ενώ μεγάλοι πρωταγωνιστές και για τις δύο ομάδες ήταν οι Πάβιτς και Νάγκι που έκαναν μεγάλες επεμβάσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Μπούσλιε, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ, Γαλανόπουλος.

ΣΟΛΝΟΚ: Νάγκι, Γκότσιτς, Κρουσιγιάτ, Βάμος 1 , Γιάνσικ, Μέζεϊ 1, Άλεκσιτς, Γιάνγκερ, Πρλαϊνοβιτς 1, Βάργκα 2, Κις 1, Φούλοπ, Κάρντος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής