ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Πρόβα στην Οραντέα ενόψει του προολυμπιακού

  20.02.2012 15:55       1196

Στη Ρουμανία βρίσκεται η εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, όπου αύριο Τρίτη (17.00) θα αντιμετωπίσει την γειτονική χώρα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των προκριματικών του World League. Το παιχνίδι παρουσιάζει αρκετές ιδιαιτερότητες καθώς τους αυριανούς αντιπάλους μας θα τους αντιμετωπίσουμε και στους ομίλους τους προολυμπιακού τουρνουά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ντράγκαν Άντριτς, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Μουρίκη ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο. Στη θέση του κλήθηκε ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ενώ την υπόλοιπη αποστολή απαρτίζουν οι: Φίλιππος Καραμπέτσος, Κώστας Τσαλκάνης (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης.

Ντράγκαν Άντριτς: «Ένα καλό τεστ»

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας, Ντράγκαν Άντριτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους αυριανούς αντιπάλους μας: «Είναι ένα πολύ καλό τεστ το ματς με τη Ρουμανία, για να δούμε κάποια πράγματα. Πρόκειται για πολύ καλή και σοβαρή ομάδα. Ατομικά μου αρέσει πολύ. Δεν έχουμε παίξει μαζί τους πρόσφατα και θα είναι ένα χρήσιμο τεστ ενόψει και του αγώνα μας στο προολυμπιακό».

Κώστας Μουρίκης: «Καμία σχέση με το παιχνίδι του προολυμπιακού»

Από τη μεριά του ο μεγάλος απών, Κώστας Μουρίκης, δήλωσε: «Είναι μία καλή ευκαιρία για να τους δούμε πως παίζουνε. Εντάξει, το ματς δεν θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι του προολυμπιακού. Απλά, θα είναι καλό να τους δούμε γιατί δεν έχουμε παίξει πρόσφατα μαζί τους».

Παρατηρητής από πλευράς Fina είναι ο Ούγγρος Γκιόργκι Μάρτιν και διαιτητές ο Ιταλός Στέφανο Ριτσιτέλι και ο Κροάτης Μλάντεν Ρακ.

Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, η Τουρκία υποδέχεται την Ισπανία.

Όλα τα αποτελέσματα του Ομίλου μας, μέχρι τώρα:

Ισπανία – ΕΛΛΑΔΑ 8-7, Ρουμανία – Τουρκία 16-8, Ρουμανία – Ισπανία 9-8, ΕΛΛΑΔΑ – Τουρκία 14-5, ΕΛΛΑΔΑ – Ισπανία 9-7.

Η Βαθμολογία

 

1.Ρουμανία    3      41-19     9

2.ΕΛΛΑΔΑ   3      30-20    6

3.Ισπανία       3      32-25    3

4.Τουρκία      3      16-46    0

 

Στη φωτογραφία οι διεθνείς μας

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος