ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / WORLD LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σάκης Κεχαγιάς: «Ιδανικό να συνδυάσουμε τις δοκιμές με ένα θετικό αποτέλεσμα»

  23.01.2017 18:10       613

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών αντιμετωπίζει αύριο (24/1) τη Ρωσία σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την οικονομία του Α' Ομίλου των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης του Γουόρλντ Λιγκ. Με νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα περνάει στην πρώτη θέση του ομίλου και διατηρεί τις ελπίδες του για πρόκριση στην τελική φάση, έχοντας μια δύσκολη συνέχεια με δύο εκτός έδρας παιχνίδια απέναντι σε Ρωσία και Ολλανδία (περνάει μόνο ο πρώτος και ο καλύτερος δεύτερος των δύο ομίλων. Στον άλλο όμιλο συμμετέχουν η Ουγγαρία, η Ιταλία και η Γαλλία).

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς μίλησε για το παιχνίδι αυτό, το οποίο είναι το δεύτερο στο άνοιγμα του νέου Ολυμπιακού κύκλου:

Σάκης Κεχαγιάς: «Είναι η πρώτη διοργάνωση στο άνοιγμα του νέου Ολυμπιακού κύκλου. Είναι παιχνίδια τα οποία βρίσκονται πριν τον κύριο στόχο της χρονίας, που δεν είναι άλλος από το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, τον Ιούλιο. Όλοι γνωρίζουμε πως ο χρόνος προετοιμασίας για αυτά τα παιχνίδια είναι από πολύ λίγος έως ελάχιστος. Θέλουμε να κάνουμε δοκιμές στο παιχνίδι και αν μπορέσουμε να τις συνδυάσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό».

 

Ερωτηθείς για τις άσχημες αναμνήσεις που ξυπνά η αυριανή αντίπαλός μας, αφού ήταν η ομάδα που άφησε την Εθνική μας εκτός Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο στη διαδικασία των πέναλτι και ενώ οι Ρωσίδες είχαν ισοφαρίσει τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα σημείωσε: «Στον αθλητισμό υπάρχει η αρχή της επόμενης ημέρας. Πρέπει να αφήνουμε πίσω μας ότι έχει συμβεί και να κοιτάζουμε πως θα γίνουμε καλύτεροι. Εμείς προετοιμαζόμαστε γι' αυτό και για τους επόμενους στόχους της ομάδας».

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ