ΤΕΧΝΙΚΗ

Σαλταμανίκας: "Πίστη σε ανάλογες διακρίσεις παρά την κρίση"

  30.12.2017 21:12       1398

Τις δικές του ευχές για το νέο έτος έστειλε μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΕ ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Τεχνικής Κολύμβησης, Γιώργος Σαλταμανίκας.

Ο κ. Σαλταμανίκας ευχήθηκε να υπάρχει πάνω από όλα υγεία, που αποτελεί και το απαραίτητο συστατικό για τη ζωή και τις επιτυχίες, ενώ υπογράμμισε πως για μια ακόμη χρονιά οι επιδόσεις στο άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης ήταν ιδιαίτερα αξιόλογες.

"Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία για όλο τον κόσμο, αλλά και τους αθλητές και τις οικογένειές τους. Μακάρι να δούμε ακόμη περισσότερα καλά αποτελέσματα και να συνεχίσουμε όλοι μας τη σωστή δουλειά".

Αναφορικά με το τι ξεχώρισε από το 2017, υπογράμμισε: "Το 2017 είχαμε αξιόλογες διακρίσεις με τις Εθνικές μας ομάδες, αλλά και καλές επιδόσεις από τους συλλόγους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και τα πρωταθλήματα ΟΠΕΝ".

Όσον αφορά τις προσδοκίες του για το νέο έτος, ο κ. Σαλταμανίκας υποστήριξε: "Ευελπιστούμε να πάμε και φέτος το ίδιο καλά με πέρυσι. Παρά την οικονομική κρίση, όλα τα παιδιά και οι άνθρωποι του χώρου προσπαθούν για το καλύτερο και ευελπιστούμε να έχουμε διακρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις που έρχονται. Θέλουμε να καταφέρουμε να διακριθούν οι αθλητές μας τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών στη Σερβία, όσο και στο Παγκόσμιο Νέων και Νεανίδων που διεξάγεται στην Τουρκία. Πάντως, πάνω από όλα προέχει η υγεία και όλα τα υπόλοιπα μπορούν να έρθουν στην πορεία".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ