ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Σαραντάλεπτο διπλό με την Ολλανδία οι Γυναίκες

  16.01.2012 17:48       1352

Με την οικοδέσποινα Ολλανδία, θα προπονηθεί απόψε (20.00) το βράδυ στο Αϊντχόφεν, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, που έφτασε το μεσημέρι στην ολλανδική πόλη – μέσω Ντίσελντορφ.

Αντικειμενικός σκοπός, όπως εξήγησε ο Γιώργος Μορφέσης, να αποκτήσει η ομάδα όσο γίνεται καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό, εν όψει της μεθαυριανής πρεμιέρας απέναντι στην Ιταλία.

Με την Ολλανδία, η Εθνική μας, θα παίξει τέσσερα 10λεπτα, όπου και θα δοκιμαστούν συστήματα και τακτικές, από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και τον συνεργάτη του Σάκη Κεχαγιά.

«Αλήθεια είναι ότι μας λείπουν παιχνίδια κι αυτό ήταν φανερό και στην Τρίπολη. Το διάστημα που μεσολάβησε, δουλέψαμε αρκετά, αλλά πάντα χρειάζεται να τεστάρουμε που βρισκόμαστε από πλευράς ρυθμού. Αυτό και θα επιχειρήσουμε με την Ολλανδία απόψε», λέει ο Γιώργος Μορφέσης.

Αγωνιστικά προβλήματα, η Εθνική, δεν αντιμετωπίζει, με την Φιλιώ Μανωλιουδάκη, που είχε το πρόβλημα τραυματισμού (ρωγμώδες κάταγμα στη μύτη, από την Τρίπολη), να είναι εντάξει. Στο ματς με τις Ιταλίδες και για όσο χρειαστεί, εδώ στο Αϊντχόφεν, η 26χρονη διεθνής περιφερειακός, θα αγωνιστεί με προστατευτική μάσκα.

Αύριο (Τρίτη), η Εθνική μας θα προπονηθεί δύο φορές. Το πρωί στις 10.00 και το βράδυ στις 19.30.

Αύριο θα γίνει και η ανάλυση του ματς με την Ιταλία (βίντεο).

Πέντε στην Τεργέστη

Τέσσερις ομάδες συν την διοργανώτρια (Ιταλία) θα πάρουν το εισιτήριο, από το Αϊντχόφεν, για το Προολυμπιακό τουρνουά των Γυναικών τον ερχόμενο Απρίλη στην Τεργέστη.

Άνετο το ταξίδι

Η αποστολή της Εθνικής μας, έφτασε στο ηλιόλουστο Αϊντχόφεν, μετά από άνετο ταξίδι με την AEGEAN, που είναι Υποστηρικτής της στην προσπάθεια της τόσο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όσο και τον ερχόμενο Απρίλη (15-21/4) στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, ήταν εκεί και την περίμενε ο υπεύθυνος της εταιρείας στο Ντίσελντορφ κ. Παπαμανώλης.

Ο τελευταίος είχε μεριμνήσει και για το πούλμαν που θα μετέφερε την ελληνική αποστολή στο Αϊντχόφεν (απόσταση 93 χλμ).

Η Εθνική μας, κατέλυσε στο ξενοδοχείο Φαν ντερ Βαλκ, που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από την πισίνα των αγώνων.

Στο ίδιο ξενοδοχείο είναι αρκετές αποστολές  Ανδρών και Γυναικών, μεταξύ των οποίων η Τουρκία με τα Σκόπια (αντίπαλοι της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών) και η Ισπανία (των Γυναικών).

Αυτόγραφα

Με την άφιξη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2011, αρκετοί ήταν οι θαυμαστές που περίμεναν για αυτόγραφα από τις διεθνείς μας πολίστριες, τις οποίες μάλιστα αναγνώριζαν από φωτογραφίες που ήδη είχαν στα χέρια τους …

Από το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φώντας Χήτας