ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ/ΤΑΡΑΓΟΝΑ

"Σίφουνας" η Εθνική μας, 29-0 την Πορτογαλία και με το βλέμμα στο χάλκινο μετάλλιο

  29.06.2018 13:42       711

Το χάλκινο μετάλλιο των πρώτων Μεσογειακών Αγώνων για τη γυναικεία υδατοσφαίριση, που διεξάγονται στην Ταραγόνα, θα διεκδικήσει η Εθνική μας ομάδα των γυναικών, έπειτα από την ευρεία νίκη της, επί της Πορτογαλίας με 29-0.
Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση κατέκτησε την δεύτερη θέση του ομίλου και θα αντιμετωπίσει την Γαλλία (2η ομάδα στον άλλο ομίλου) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης (30/6 18.20).

Η Εθνική μας ομάδα συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο με αντιπάλους την Ισπανία και την Πορτογαλία. Στον άλλο Όμιλο μετέχουν η Ιταλία, η Γαλλία και η Τουρκία.

Στον τελικό των αγώνων θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο οι πρώτες ομάδες των δύο ομίλων, Ιταλία και Ισπανία (30/6 20.20).

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία σκόραραν όλες οι παίκτριες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά τα γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 3, Διαμαντοπούλου Βασιλική 2, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Μ. 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Χυδηριώτη 4, Πάτρα 3, Πρωτοπαπά 3, Πλευρίτου Ελ. 3, Ξενάκη 4, Σταματοπούλου.

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.