ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ντράγκαν Άντριτς

«Σοβαροί και ενεργητικοί όπως χρειάζεται …»

  19.01.2012 17:28       1605

Αϊντχόφεν: ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ Φώντας Χήτας

Στη σοβαρότητα που έδειξαν οι διεθνείς μας στο σημερινό παιχνίδι με την Τουρκία, στάθηκε ο Ντράγκαν Άντριτς, στις δηλώσεις του για την άνετη επικράτηση της Εθνικής μας ομάδας.

«Είναι σημαντικό που μπορέσαμε να έχουμε αυτοσυγκέντρωση, να είμαστε σοβαροί και ενεργητικοί σ’ αυτό το παιχνίδι όπως πρέπει σε όλα τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Όσο προχωράμε πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να γινόμαστε καλύτεροι.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας, ήταν συγκεντρωμένοι.

Χρησιμοποιήσαμε το παιχνίδι αυτό, σίγουρα και για αυτά που ακολουθούν. Μέχρι τώρα, κάναμε αυτό που έπρεπε, μπήκαμε στην 6άδα και πήραμε την πρόκριση για το Προολυμπιακό, το Παγκόσμιο και το επόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Από εδώ και πέρα, στα επόμενα δύο παιχνίδια, Ουγγαρία και Ιταλία έχουν τα μεταξύ μας παιχνίδια στα χέρια τους αφού είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά εμείς θα παλέψουμε όσο γίνεται».

Βαμβακάρης: «Παίξαμε και για τα επόμενα ματς σήμερα…»

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστας Βαμβακάρης, στάθηκε με τη σειρά του στον τρόπο που αμύνθηκε η Εθνική μας. «Σήμερα παίξαμε την άμυνα που θέλουμε να παίξουμε και στα επόμενα παιχνίδια. Το ματς ήταν σίγουρα ένας οδηγός για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν», είπε.