ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στη Λ. Αμερική για δύο αγώνες 10χλμ Γιαννιώτης και Λυμπερτά

  25.01.2012 10:36       1457

Ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Μαριάννα Λυμπερτά ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους στο Φον Ρεμό της Γαλλίας (20 μέρες παρέμειναν εκεί) και συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Γέμελο (προπονητής του πρώτου), αναχωρούν αύριο για τη Λ. Αμερική, όπου το επόμενο διάστημα θα λάβουν μέρος στους δύο πρώτους αγώνες της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης 10χλμ της ΦΙΝΑ.

Η αρχή για τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Σαγκάης στα 10χλμ και τη χάλκινη πρωταθλήτρια κόσμου στο ίδιο αγώνισμα, θα γίνει στη Σάντος της Βραζιλίας την προσεχή Κυριακή 29 Ιανουαρίου και η συνέχεια στη Βιέντμα της Αργεντινής το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.

Στις επιδιώξεις του στους δύο παραπάνω αγώνες αναφέρθηκε ο Σπύρος Γιαννιώτης: «Η προετοιμασία στο Φον Ρεμό πήγε αρκετά καλά. Βγάλαμε καλή προπόνηση και είμαστε ικανοποιημένοι. Στόχος μου και στους δύο αγώνες είναι να βρίσκομαι στις πρώτες θέσεις. Είναι οι πρώτοι μου αγώνες μετά το Παγκόσμιο της Σαγκάης και θέλω να πάω καλά. Μεγάλος στόχος φυσικά της χρονιάς είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου. Αυτοί οι δύο αγώνες όμως θα αποτελέσουν καλά τεστ και θα πρέπει να παρουσιαστώ σε καλή κατάσταση και να τα πάω καλά, για να έχω και ψυχολογική ώθηση ενόψει του Λονδίνου. Απ’ όσο γνωρίζω θα υπάρχουν καλές συμμετοχές, αρκετοί αθλητές από την πρώτη δεκάδα της Σαγκάης και πιστεύω να τα πάω καλά και να παρουσιαστώ σε καλή κατάσταση και δυνατός».