ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στην Κίνα για προετοιμασία και σπουδαίο 8εθνές τουρνουά

  22.05.2017 14:55       1665

Στο Κουνσάν της Κίνας, όπου και θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Εθνική ομάδα της και θα μετάσχει σε 8εθνές τουρνουά, αναχωρεί αύριο (23/5) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών.

Στην αποστολή μετέχουν 15 πολίστριες, που είναι οι: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά )θα μεταβεί στις 26 του μήνα λόγω υποχρεώσεων με τις σπουδές της), Ελευθερία Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Ελένη Ξενάκη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Άλκηστη Μπενέκου, Βασιλική Πλευρίτου, Βασιλική Διαμαντοπούλου.

Τις συνοδεύουν ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης, οι συνεργάτες του Αγγελική Γερόλυμου και Στέφανος Λέανδρος,η φυσικοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη και η έφορος Βασιλική Αρβανιτοπούλου.

Μέχρι τις 29 του μήνα, η Εθνική μας θα κάνει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη της Κίνας, ενώ στη συνέχεια θα μετάσχει στο τουρνουά «China Kunshan Cup» στο οποίο και μετέχουν συνολικά 8 κορυφαίες εθνικές ομάδες.

Στον Α’ Όμιλο: ΗΠΑ, Ρωσία, Ολλανδία, Κίνα και στον Β’: Αυστραλία, Ουγγαρία, ΕΛΛΑΔΑ, Ιαπωνία.

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής μας (τοπικές ώρες):

29/5 15.00 Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ

30/5 16.30 Αυστραλία – ΕΛΛΑΔΑ

31/5 18.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ιαπωνία

Την 1η Ιουνίου έχουμε τα χιαστί ματς και στις 2, 3 Ιουνίου τα ημιτελικά, τους αγώνες κατάταξης και τον τελικό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ