ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ / Γ' ΦΑΣΗ - ΟΜΙΛΟΣ 5-8

Στην κορυφή του Ομίλου 5-8 ο ΝΟ Ρεθύμνου, 14-6 τον Ηλυσιακό

  04.03.2017 14:39       668

Σημαντική νίκη που τον εδραιώνει στην πρώτη θέση του Β' Ομίλου της Γ' Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών πέτυχε ο ΝΟ Ρεθύμνου με 14-6 απέναντι στον Ηλυσιακό εκτός έδρας.

 

Με αυτό τον τρόπο το συγκρότημα του Κώστα Φιτσανάκη έφτασε του 12 βαθμούς και μπορεί να μη χρειαστεί ούτε έναν στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, προκειμένου να αποφύγει τις δύο τελευταίες θέσεις, που θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντίθετα, η αθηναϊκή ομάδα πλέον πολύ δύσκολα θα αποφύγει να παίξει για την παραμονή της στα πλέι άουτ.

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να ξεφύγουν στο σκορ πέραν του ενός τέρματος μέχρι και τα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου. Εκεί δύο συνεχόμενα γκολ της Μυριοκεφαλιτάκη έδωσαν προβάδισμα 6-4 υπέρ της κρητικής ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ρεθυμνιώτισσες ήταν καλύτερες και κατάφεραν να ανοίξουν την διαφορά, φτάνοντάς την στα 6 γκολ στη λήξη της τρίτης περιόδου (11-5).

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι προπονητές των δύο ομάδων έδωσαν ευκαιρίες σε νεαρότερες ηλικιακά αθλήτριες, αφού το αποτελέσμα του αγώνα ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει, με το τελικό 6-14 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων.

 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 6-14

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-4, 1-5, 1-3

 

Ηλυσιακός ΝΟ Ρεθύμνου
Τζούρκα Καζάνα
Σαμαρά 2 Σαφέτη
Κωστοπούλου Φαρμάκη Μ. 1
Κανάκη 1  
Παντελίδου 1 Καριπίδου Μ. 2
Λαμπρινούκα Καριπίδου Ηρ.  2
Παλαιοδήμου  Μαυρέλλου  
Λυμπεροπούλου Σ. 1 Μυριοκεφαλιτάκη 3
Γρηγοριάδη  1 Λιμπιτάκη 
Μπούμπουρα Φαρμάκη Ελ. 3
Λυμπεροπούλου Γ. Γαβαλά 1
Παπαδάκη Σολανάκη 2
Σκαρπαλέζου  
Καράβολα  
Γούση Θεοδωράκη
Προπονητής: Άγγελος Γαρελίδης Προπονητής: Κώστας Φιτσανάκης

Αλυτάρχης: Κώστας Καραμουσουλάκης

Διαιτητές: Σταυρίδης, Δερελής

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ