ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ

Στην Ολλανδία η Εθνική μας ομάδα

  05.05.2015 14:05       2069

ΦΩΤΟ: Από την αναχώρηση της Εθνικής μας για Ολλανδία

Με 11 συνολικά αθλήτριες στην αποστολή της αναχωρεί για το Άμστερνταμ η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης η οποία και θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Χααρλιμερμέερ, 8-10 Μαϊου).

Είναι οι, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Ευαγγελία Κουτίδη, Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Αθανασία Τσόλα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Σοφία Μαλκογεώργου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αναστασία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη.

Πλατανιώτη, Παπάζογλου και Κουτίδη θα αγωνιστούν στο Ντουέτο, ενώ όλες τους έχουν δηλωθεί στο Ομαδικό, το Κόμπο και τα Highlight routine.

Μαζί τους στην Ολλανδία μεταβαίνουν η ομοσπονδιακή προπονήτρια Ναταλία Τσερνέτσκα, ο συνεργάτης της Κυριάκος Τάσιος, η τεχνική σύμβουλος του αθλήματος στην ΚΟΕ και διεθνής Κριτής Ελένη Κουγιά και ο Δημήτρης Φαραντούρης (αρχηγός αποστολής).

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο μετέχουν 14 χώρες (Αυστρία, Λευκορωσία, Τσεχία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, ΕΛΛΑΔΑ, Ισραήλ, Ιταλία, Ολλανδία, Ρωσία, Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία), με 14 Ντουέτα, 9 Ομαδικά, 7 Κόμπο και 2 Highlight.

Το πρόγραμμα των αγώνων του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου (τοπική ώρα):

Παρασκευή, 8/5

11.00 Τεχνικό Ομαδικό (προκριματικός)

18.00 Ελεύθερο Κόμπο (Τελικός)

Σάββατο, 9/5

11.00 Τεχνικό Ντουέτο (προκριματικός)

18.00 Ελεύθερο Ομαδικό (Τελικός)

Κυριακή, 10/5

11.00 Ελεύθερο Ντουέτο (Τελικός)

18.00 Highlight (Τελικός)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ