ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / 1οι Παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες

Στην Πεσκάρα η ελληνική αποστολή Μαραθώνιας κολύμβησης

  27.08.2015 12:08       3148

Αναχώρησε πριν από λίγο η ελληνική αποστολή Μαραθώνιας κολύμβησης για την Πεσκάρα της Ιταλίας, προκειμένου να λάβει μέρος στους 1ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που ξεκινούν αύριο (28 Αυγούστου).

Στην αποστολή μετέχουν οι: Νικόλαος Πέτρου, Γεώργιος Αρνιακός , Χρήστος Χαρατάσος, Όλγα Εγκόροβα ,Φιλιώ Ραυτοπούλου, Παρασκευή Κρητικού. Μαζί τους, ως συνοδός προπονητής, ο Μιλτιάδης Χαλκιάς.

Οι αθλητές μας θα συμμετάσχουν στα 5χλμ Ανδρών- Γυναικών, αλλά και στα 3χλμ στο Ομαδικό την Κυριακή (30/8) και τη Δευτέρα (31/8).

Την Κυριακή η Τεχνική

Η έτερη αποστολή μας, της τεχνικής κολύμβησης αναχωρεί την Κυριακή (30/8) για την Ιταλική πόλη, για την ίδια διοργάνωση

Τέσσερις αθλητές θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας, συνοδευόμενοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Αλέκο Ξιάρχο. Είναι οι: Λουκάς Καρετζόπουλος (50μ άπνοια, 100μ επιφάνεια), Χρήστος Χριστοφορίδης (200μ και 400μ επιφάνεια), Σοφία Κτενά (50μ άπνοια, 100μ επιφάνεια), Αλεξάνδρα Νησιώτη (200μ και 400μ επιφάνεια).

Οι αγώνες της τεχνικής κολύμβησης θα διεξαχθούν την Τρίτη (1/2) και την Τετάρτη (2/2).

Ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ για την κολύμβηση, Χριστόδουλος Χούμας, μιλώντας για την διοργάνωση σημείωσε: «Είναι μια καινούρια διοργάνωση για εμάς, σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή και συμμετέχουμε με δύο αποστολές, στη Μαραθώνια και στην Τεχνική κολύμβηση. Οι 1οι Παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες είναι μια ευκαιρία για τους αθλητές μας να πάρουν συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις, σε επίπεδο Μεσογειακών κρατών. Ευελπιστούμε σε μια καλή παρουσία».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ