ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Στις λεπτομέρειες επικράτησε στο φινάλε ο Εθνικός, 10-9 το Παλαιό Φάληρο

  27.10.2017 18:20       973

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο Εθνικός που επικράτησε με 10-9 του Παλαιού Φαλήρου στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στο ματς της 3ης αγωνιστικής που ήταν τηλεοπτικό και έγινε την Παρασκευή (27/10) το απόγευμα.

Παρότι οι κυανόλευκοι του Πειραιά προηγήθηκαν και με τρία γκολ διαφορά στο ξεκίνημα του αγώνα, οι Φαληριώτες κατάφεραν να ισορροπήσουν και ισοφάρισαν στο τέταρτο οκτάλεπτο (6.07) σε 7-7. Έτσι το ματς κρίθηκε τελικά στις λεπτομέρειες στο φινάλε υπέρ της ομάδας του Κουντουδιού. Ο Εθνικός προηγείτο, αλλά το Φάληρο ισοφάριζε μέχρι και το 9-9. Ο Παπαδόγκωνας πέτυχε το νικητήριο γκολ (10-9) για τον Εθνικό, στο 1.23 πριν από το φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ, όμως, για τους νικητές ήταν ο Φώσκολος με 4 γκολ.

Έτσι, το Παλαιό Φάληρο, που δεν είχε στον πάγκο τον πρώτο προπονητή του Νίκο Μαμούρη λόγω τιμωρίας, παραμένει για τρίτη  αγωνιστική χωρίς νίκη.

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκε ο έφορος του Π. Φαλήρου Καραγεωργόπουλος για έντονη διαμαρτυρία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 10-9

Οκτάλεπτα: 3-1, 3-2, 1-3, 3-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φ. Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 1, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 1, Καρούντζος 2, Φώσκολος 4, Μπεριστιάνος 2, Γέμελος, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Σκανδάλης): Τσαλκάνης, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 2, Αλαφραγκής 1, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 2, Κάκαρης, Αθανασίου 1, Τσαχιλίδης, Τρούλος 1, Σπηλιωτόπουλος, Γαβαλάς Ι., Κατσαγούνος, Λιαπάκης 2, Βιτάλης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής