ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Στο Ιαπωνικό ΟΠΕΝ το Ολυμπιακό μας Ντουέτο

  25.04.2017 20:10       2686

Για το Τόκιο ταξίδεψαν σήμερα (Τρίτη 25/4) το μεσημέρι οι δύο πιο διακεκριμένες αθλήτριες της Εθνικής μας Ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης, μαζί με τις προπονήτριές τους, προκειμένου να μετάσχουν στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ιαπωνίας (Japan Open) που θα γίνει εκεί στις 28, 29 και 30 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας θα βρεθούν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου, το Ντουέτο που μας εκπροσώπησε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, συνοδευόμενες από τις ομοσπονδιακές προπονήτριες Ναταλία Τσερνέτσκα και Μαρία Θηβαίου.

Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας εν όψει των μεγάλων διοργανώσεων του καλοκαιριού και θα αποτελέσει ένα γερό τεστ.

Στο Japan Open, όπου θα μετέχουν κι άλλες μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις του αθλήματος, η Ελλάδα θα πάρει μέρος στο Σόλο με την Ευαγγελία Πλατανιώτη και φυσικά στο Ντουέτο με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη - Εβελίνα Παπάζογλου.

Μετά το τέλος των αγώνων του Ιαπωνικού ΟΠΕΝ τα κορίτσια μας, μαζί με τις προπονήτριές τους, θα παραμείνουν για λίγες ημέρες στην Ιαπωνία για καμπ προετοιμασίας και στη συνέχεια θα μεταβούν -από εκεί απευθείας- στο Κούνεο της Ιταλίας όπου θα συναντήσουν και την αποστολή της υπόλοιπης Εθνικής μας ομάδας που θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης, το οποίο γίνεται από τις 5 έως τις 7 Μαϊου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής