ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Στο Οίτυλο της Μάνης το πρώτο στην Ελλάδα "OCEAN MAN Open Water Swimming" υπό την αιγίδα της ΚΟΕ

  26.06.2017 20:57       2012

Ο Σύλλογος Αθλητικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Μάνης και η Oceanman, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και με την συνεργασία της WayOut Adventure και του Mani Water Sports διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ειδυλλιακό Όρμο του Οιτύλου στην καρδιά της Μάνης, τον πρώτο διεθνή αγώνα ανοικτής θάλασσας OCEANMAN GREECE.

Ο Σύλλογος Αθλητικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Μάνης επέλεξε να συνεργαστεί με τον μοναδικό brand name στο κόσμο πού διοργανώνει αποκλειστικά κολυμβητικούς αγώνες ανοικτής θάλασσας. To OCEAN MAN Open Water Swimming. Η διοργάνωση Oceanman έγινε ο μοναδικός διεθνής αγώνας στην ανοιχτή θάλασσα, προσφέροντας τόσο στους επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες κολυμβητές την ευκαιρία για την επίτευξη των προσωπικών τους στόχων σε μοναδικές τοποθεσίες, για την ομορφιά και το περιβάλλον τους, σε χώρες όπως Ισπανία, Ιταλία, Ρωσία, Μαλαισία, Μεξικό και Ελλάδα.

Η διοργάνωση του Oceanman Greece θα αποτελεί σταθμό του παγκοσμίου πρωταθλήματος και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κερδίσουν το εισιτήριο για τα τελικά του πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Ισπανία. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει τραβήξει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, καθώς κολυμβητές από την Ρωσία, την Ουκρανία, την Μολδαβία, την Ισπανία, την Γερμανία, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Χονγκ Κόνγκ και φυσικά την Ελλάδα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κυριακή 2 Ιουλίου και οι αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε τρείς αποστάσεις:

2,5Km Popular Distance

5.0Km Half Oceanman και

7.5Km Oceanman.

Το "OCEAN MAN GREECE Open Water Swimming" θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, αλλά και υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης, καθώς και του Υπουργείου Τουρισμού και της Πελοπόννησος Α.Ε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ