ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στο Καρπενήσι και ο Νηρέας Χαλανδρίου, 10-7 τον Τρίτωνα στο Μαρούσι

  07.03.2018 23:45       675

Το εισιτήριο για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Γυναικών, πανηγύρισε πριν λίγη ώρα ο Νηρέας Χαλανδρίου, που νίκησε τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 10-7 εκτός έδρας, στο πλαίσιο των προημιτελικών νοκ άουτ αγώνων του θεσμού.

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη βρέθηκε από την αρχή μπροστά στο σκορ με 2 τέρματα και παρά την αντεπίθεση του Τρίτωνα που ισοφάρισε δύο φορές (3-3 και 4-4) το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 4-5 υπέρ των φιλοξενούμενων.
Η ομάδα του Αμαρουσίου δεν μπόρεσε να αντιδράσει ξανά, με τον Νηρέα να έχει διαρκώς το προβάδισμα, φτάνοντας στο τελικό 10-7 και κατακτώντας την πολυπόθητη πρόκριση στην τελική φάση του κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 7-10

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 1-2, 2-3

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά 1, Ανδρή, Κούζουνα 1, Παντελίδου, Αποστόλου, Παλαιοδήμου, Μακένζι 2, Μαλλιαρού Κ. 2, Αργυρού, Καλογερά, Παπαδάκη 1, Τσάκα, Λίβα, Γκιργκινούδη

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου Ν., Τετζαλίδου 3, Κάσσαρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά 3, Μαστρόκαλου, Μαυρέλου, Μπόβαλη, Χιλ 4, Δούλη, Εξαρχάκου Στ., Αγγελίδη, Οικονομίδη, Κονταλέξη, Τορνάρου

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ