ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 12ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΒΟΛΟΣ

Στον τελικό με ανατροπή η Ρωσία, 9-6 επί της Ισπανίας

  08.09.2017 21:28       932

Το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων Γυναικών που διεξάγεται στον Βόλο, πήρε η Ρωσία επικρατώντας της Ισπανίας με 9-6.
Οι Ρωσίδες κατάφεραν με εκπληκτική απόδοση στο τελευταίο οκτάλεπτο να πάρουν την νίκη, σε έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών, αφού η Ισπανία κρατούσε τα ηνία της αναμέτρησης μέχρι και τα μέσα της τρίτης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο, το σύνολο του Σεργκέι Μάρκοτς, κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ (5-4) και μάλιστα να αυξήσει σταδιακά την διαφορά στα 3 τέρματα, βλέποντας παράλληλα τις δυνάμεις της Ισπανίας να την εγκαταλείπουν.

Παιχνίδι για γερά νεύρα ήταν επίσης και αυτό που προηγήθηκε ανάμεσα στην Ιταλία και την Ουγγαρία για τις θέσεις 5 έως 8.. Οι Μαγυάρες είχαν μικρό προβάδισμα καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και τελικά, έπειτα από μάχες στις πολύ κλειστές άμυνες και των δύο ομάδων, επικράτησαν με 3-4. Έτσι θα αντιμετωπίσουν αύριο τις ΗΠΑ για τις θέσεις 5-6, ενώ οι Ιταλίδες θα αναμετρηθούν με τον Καναδά για τις θέσεις 7-8.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΡΩΣΙΑ- ΙΣΠΑΝΙΑ 9-6

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-1, 3-1

ΡΩΣΙΑ: Σερζάντοβα 3, Γκέρζανιτς 2, Μπέρσνεβα 2, Τολκίνοβα 1, Χαμζάεβα 1

ΙΣΠΑΝΙΑ: Αζνάρ 2, Κρέσπι 2, Λέιτον 1, Μποναμούσα 1

ΙΤΑΛΙΑ- ΟΥΓΓΑΡΙΑ 3-4

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 0-0, 2-1

ΙΤΑΛΙΑ: Πικόζτι 1, Φορέζα 1, Αλταμούρα 1

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Βάλι 2, Χέρτζκα 1, Λένγκιβε 1

Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και στατιστικά μπορείτε να βλέπετε στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης ΕΔΩ. Οι αγώνες μεταδίδονται και σε live streaming ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ