ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / LEN TROPHY

Στον τελικό ο Ολυμπιακός με έκρηξη στο τρίτο οκτάλεπτο, 10-4 την Πάντοβα

  13.04.2018 18:50       978

Την νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό του LEN Trophy Γυναικών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με 10-4 της Πάντοβα και μάλιστα με ανατροπή. Στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει αύριο (14/4) τον νικητή του ζευγαριού Ματαρό-Ντουναϊβάρος.

Οι "ερυθρόλευκες" μπήκαν πιο νωθρά στο παιχνίδι και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι άμυνες έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο και επιτεύχθηκε μόλις ένα γκολ από τη Μανωλιουδάκη για το 2-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός, πέτυχε έξι γκολ στην τρίτη περίοδο ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 8-3 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη. 

Τελικά, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 10-4 υπέρ της ελληνικής ομάδας και την Έμολο να πετυχαίνει τρία γκολ.

ΠΑΝΤΟΒΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-10

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 1-6, 1-2

Πάντοβα (Στέφανο Ποστερίβο): Τεάνι, Μπαρζόν 1, Σαβιόλι Ι., Γκοτάρντο, Κεϊρόλο, Κασόν, Μίλιο, Ντάριο, Σόχι 1, Μεγκιάτο, Νέντσα, Τίελμαν 2, Τζιακόν.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου 1, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Πλευρίτου Μ., Έμολο 3, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

Στον τελικό του Σαββάτου (3 μ.μ.), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ουγγρική Ντουναϊσβάρος, που επιβλήθηκε στον άλλον ημιτελικό της ισπανικής Ματαρό με 11-7.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ