ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χάρης Καρακαϊδός

«Στόχος το μετάλλιο»

  20.02.2012 13:42       1365

Ένας από τους αθλητές που διακρίθηκε στο χειμερινό ΟΠΕΝ της Λάρισας ήταν ο Χάρης Καρακαϊδός (στη φωτογραφία). Ο νεαρός αθλητής φάνηκε ικανοποιημένος με την επίδοση που σημείωσε στα 200μ ύπτιο (2.03.63), με την οποία  κατάφερε να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων: «Είμαι ευχαριστημένος από το χρόνο μου. Το καλό είναι ότι κατάφερα να πετύχω τον αρχικό μου στόχο, ο οποίος ήταν το όριο για το Ευρωπαϊκό εφήβων. Η αλήθεια είναι ότι μπορούσα να πάω και καλύτερα, καθώς λόγω ίωσης ,ουσιαστικά κολύμπησα άρρωστος. Πιστεύω ότι έναν χρόνο γύρω στο 2.02 θα μπορούσα να τον κάνω».

Για το στόχο του στο Ευρωπαϊκό η απάντησή του ήταν: «Στόχος είναι το μετάλλιο. Ένα μετάλλιο οποιουδήποτε χρώματος. Τώρα που μου έφυγε το άγχος για την επίτευξη του ορίου θα δουλέψω αποκλειστικά για αυτή τη διοργάνωση».

Ο 18χρονος κολυμβητής αναφέρθηκε και στην προετοιμασία του: «Είχα ένα μικροτραυματισμό αλλά τώρα τον ξεπέρασα. Το δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να συνδυάσω το διάβασμα για το σχολείο και τις προπονήσεις. Το θετικό είναι ότι ,αντίθετα με πολλούς συναθλητές μου, υπάρχει κολυμβητήριο στο οποίο μπορώ να προπονούμαι».

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος