ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Συγκλονιστική ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ 9-9 με ΑΝΟ Γλυφάδας

  29.03.2017 17:59       892

Με τον τερματοφύλακά του Φίλιππο Καραμπέτσο να πραγματοποιεί μια ακόμα εκπληκτική εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια υπερπολύτιμη ισοπαλία 9-9, στην έδρα του, από τον πολύ φορμαρισμένο ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, που τον διατηρεί στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 35 βαθμούς, ισόβαθμο με το 6ο Παλαιό Φάληρο και βρίσκεται πολύ κοντά στη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αγωνίζεται την τελευταία αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και αν πάρει έστω κι ένα βαθμό πετυχαίνει το στόχο ό,τι κι αν κάνουν οι δύο ανταγωνιστές του Φάληρο και Υδραϊκός. Σε περίπτωση ήττας του, στη διπλή ισοβαθμία με το Φάληρο ευνοείται, ενώ με τον Υδραϊκό υστερεί. Ευνοείται επίσης σε ενδεχόμενη τριπλή ισοβαθμία.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας, από την πλευρά του, ανέβηκε μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας (42 β.), καθώς εκμεταλλεύτηκε και την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Οι πράσινοι έπεσαν στην 4η θέση (41 β.). Την τελευταία αγωνιστική ο ΑΝΟΓ φιλοξενεί τον Εθνικό, ενώ ο Παναηθναϊκός παίζει στον Άλιμο με τον ΝΟ Καλαμακίου.

Το ματς του Εθνικού κολυμβητηρίου, στη Θεσσαλονίκη, ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη με συγκλονιστικό φινάλε. Ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε με 3-1 και 5-2, αλλά ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε 6-6 και προηγήθηκε 7-6. Στη συνέχεια οι Γλυφαδιώτες πέρασαν πάλι μπροστά με 9-7, αλλά οι Θεσσαλονικείς με πείσμα μείωσαν και ισοφάρισαν στο 1.34 πριν από τη λήξη με τον Τσολακούδη.

Ο Καραμπέτσος, που είχε πιάσει δυο πέναλτι, ένα στο δεύτερο και ένα στο τρίτο οκτάλεπτο, είχε και μια εκπληκτική επέμβαση στο φινάλε, σε σουτ παίκτη του ΑΝΟΓ.

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-9

Οκτάλεπτα: 1-3, 5-3, 1-1, 2-2.

ΠΑΟΚ       ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  
Καραμπέτσος     Γαβαλάς Θ.  
Σαρησάββας     Τζελάτης    
Ζάτοβιτς 2     Φωτόπουλος  
Προσινικλής Ν. 1     Καναβός    
Νικολαϊδης 2          
Νάνος       Παπαναστασίου 2  
Παπαποστόλου     Παπούκας  
Σάριτς 3       Αλεξίου    
Δημητριάδης     Κατσαούνης 1  
Μουρατίδης     Αλβέρτης 1  
Τσολακούδης 1     Χατζηγούλας  
Προσινικλής Π.     Σκουμπάκης 2  
Σιορδίλης     Μαντής    
Σιώπκας       Γιαννόπουλος 2  
Πολύζος       Παπασηφάκης 1  
Προπονητής: Πάνος Βέργος   Προπονητής: Δημήτρης Μάζης

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής