ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τα «24α Αλεξάνδρεια» στην Καβάλα

  01.12.2016 13:26       2337

Στην Καβάλα και το Δημοτικό της Κολυμβητήριο, διεξάγεται από αύριο έως και την Κυριακή (2-4 Δεκεμβρίου) το διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «Αλεξάνδρεια» με διοργανωτές τον ΠΑΟΚ, την ΚΟΕ, μέσω της Περιφερειακής της Επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και τον Δήμο της πόλης.

Στα «24α Αλεξάνδρεια», που περιλαμβάνονται στη σειρά των Grand Prix, μετέχουν συνολικά 665 κολυμβητές/τριες, μεταξύ των οποίων από την Κύπρο, τη Βουλγαρία και το Κόσσοβο.

Οι επιδόσεις στο μίτινγκ λαμβάνονται υπόψη για όρια συμμετοχής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών (Βουδαπέστη), το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων (Νετάνια), καθώς επίσης και τα Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Οι αγώνες αύριο (Παρασκευή) αρχίζουν στις 17.00 (προκριματικοί & τελικές σειρές), το Σάββατο 09.00 (προκριματικοί) και 17.00 (τελικοί) και την Κυριακή 09.00 (προκριματικοί) και 16.00 (τελικοί).

Αγώνες κολύμβησης το Σαββατοκύριακο έχουμε επίσης στη Νίκαια και την Τρίπολη.

Στη Νίκαια διεξάγονται τα «Ιωνίδεια» (αγωνιστικές κατηγορίες) του Ιωνικού Νίκαιας και στην Τρίπολη το «11ο Κύπελλο» (αγωνιστικές κατηγορίες & προαγωνιστικά) του ΚΟΑ Τρίπολης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ