ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ / Κέλλυ Αραούζου

«Τεράστιος ο συναγωνισμός στη Βαρκελώνη»

  29.06.2013 20:22       5646

Στον τεράστιο συναγωνισμό που θα υπάρχει στα 5 και τα 10 χλμ. Ανοικτής Θάλασσας Γυναικών στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης (19 Ιουλίου-4 Αυγούστου), όπου και θα εκπροσπωπήσει τη χώρα, αναφέρθηκε η διεθνής κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Κέλλυ Αραούζου.

Η νεαρή αθλήτρια κατέκτησε σήμερα το χρυσό μετάλλιο στο 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θάλασσας, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στα Βοτσαλάκια.

«Ήταν μια εμπειρία που δεν την έχω ξαναζήσει, να κολυμπάω δηλαδή 10 χιλιόμετρα τελείως μόνη μου, ούτε με γυναίκες, ούτε με άντρες. Αρκετά δύσκολο στο μυαλό. Την ανοιχτή θάλασσα δεν την επέλεξα εγώ, την επέλεξε ο προπονητής μου, Νίκος Γέμελος, για εμένα.

Ήμουν καλή στις αποστάσεις, οπότε αποφάσισα να το δοκιμάσω το 2009 και μου βγήκε, άρα συνέχισα. Είναι τελείως διαφορετικό από την πισίνα και σαν νοοτροπία και σαν αγώνισμα. Οι προπονήσεις μας είναι 20 χιλιόμετρα την ημέρα, δε γίνεται παραπάνω. Στην Ελλάδα το κάνουμε όσο πιο επαγγελματικά γίνεται. 

Ο βασικός στόχος είναι το Παγκόσμιο στη Βαρκελώνη, στα 5 και τα 10 χιλιόμετρα και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα συμμετέχω και στη σκυτάλη. Ο συναγωνισμός είναι τεράστιος, έχω να κάνω με παγκόσμιες πρωταθλήτριες, με Ολυμπιονίκες και είναι πολύ δύσκολο», τόνισε χαρακτηριστικά η Αραούζου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμποπουλος