ΤΕΧΝΙΚΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ/ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Τέσσερα όρια στην πρώτη ημέρα των αγώνων

  11.03.2017 21:10       2420

Τέσσερα όρια για την είσοδο των αθλητών στην Εθνική ομάδα περιελάμβανε η πρώτη ημέρα των χειμερινών αγώνων τεχνικής κολύμβησης νοτίου Ελλάδας που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης σήμερα και αύριο (12/3).

Τα τρία από αυτά τα όρια είναι για τις κατηγορίες των νέων και των νεανίδων και το ένα για την κατηγορία των ανδρών.

Ο Ουίλιαμ Μπάλντουιν του Γλαύκου Περιστερίου με χρόνο 35.38 στα 100μ. Επιφάνειας κατάφερε να πιάσει το όριο για την Εθνική ομάδα ανδρών τερματίζοντας παράλληλα στην πρώτη θέση του συγκεκριμένου αγωνίσματος.

Τα άλλα τρία όρια στις κατηγορίες των νέων/νεανίδων, σημειώθηκαν από την Ελευθερία Αρκούδη του Γλαύκου Περιστερίου (400μ. Υποβρύχιας με 3:17.39), την Ευδοξία Θωμάκου της ΑΕ Χαϊδαρίου (200μ. Διπλά Πέδιλα με 1:50.73) και το Γιώργο Δημητράτο του ΑΝΟ Αργυρούπολης (100μ. Διπλά Πέδιλα με 35.38).

 

Μετά το τέλος των αγώνων ο Γιώργος Σαλταμανίκας, ομοσπονδιακός τεχνικός, τόνισε: «Η πρώτη ημέρα κύλησε με πολύ καλές επιδόσεις, πράγμα που δείχνει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τους προπονητές στα σωματεία. Ευελπιστούμε και αύριο να έχουμε μερικά ακόμη όρια τόσο στις κατηγορίες των ανδρών/γυναικών, όσο και των νέων/νεανίδων. Η διοργάνωση μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή».

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ