ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Θοδωρής Βλάχος: «Να συνεχίσουμε τις διακρίσεις»

  22.12.2016 14:21       735

Για τη χρόνια που σε λίγες ημέρες τελειωνει, αλλά και τον ερχομό του 2017 και το τι θα επιδιώξει η Εθνική μας ομάδα της υδατοσφαίρισης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος.

Ο κ. Βλάχος ωστόσο έδωσε τις ευχές του και για το σύνολο της κοινωνίας μας,  αναλογιζόμενος τις δυσκολίες που περνά τα τελευταία χρόνια.

Αναφερόμενος στη χρονια που φεύγει ο κ. Βλάχος τόνισε: «Ήταν μια σεζόν άκρως επιτυχημένη για την Εθνική ομάδα η οποία παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική. Συμμετείχαμε στο Ευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, όπου διεκδικήσαμε ένα μετάλλιο, στο World League όπου τελικά πήραμε ένα, αλλά και στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου βρεθήκαμε στην 6αδα του κόσμου. Ευελπιστούμε και το 2017 η ομάδα μας να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και να παραμείνει στον "αφρό" της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης».

Για τους στόχους της Εθνικής το 2017 ο τεχνικός μα, υποστήριξε: «Υπάρχει μια μεγάλη διοργάνωση, το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη, και ευχομαι και εκεί να πάμε για τη διάκριση και να φανούμε ανταγωνιστικοί. Να κρατήσουμε την Ελλάδα πάντα κοντά στα μετάλλια».

Για τον ερχομό του 2017, επίσης σημείωσε: «Εύχομαι το 2017 να είναι γεμάτο από συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας για τους ανθρώπους του υγρού στίβου. Αυτούς που μοχθούν καθημερινά για το άθλημα μας, αθλητές, προπονητές και παράγοντες. Ακόμη, για την κοινωνία μας που περνά δύσκολες ώρες, θελω να ευχηθώ να βγει γρήγορα από το αδιέξοδο, πράγμα που βεβαίως δεν ειναι εύκολο. Να ανακουφιστουν οι συμπολίτες μας που τόσο πολύ το χρειάζονται».

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ