ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Θριαμβευτής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, σάρωσε τα χρυσά, διατήρησε τα σκήπτρα

  12.03.2017 21:50       3835

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο την κυριαρχία του στο άθλημα και ιδιαίτερα στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, καθώς ήταν ο θριαμβευτής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων που ολοκληρώθηκε  την Κυριακή (12/3) το βράδυ στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Τα «Σκαθάρια» του ΑΝΟΜ αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες, διατηρώντας τα σκήπτρα με πρωτιά στη Γενική Βαθμολογία, αλλά είναι και πολυνίκες, καθώς κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια και στους τέσσερις τελικούς της διοργάνωσης.

Εκτός από το Κόμπο το Σάββατο, τα κορίτσια του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και την Κυριακή, στο Σόλο με την Άννα Μαρία Ταξοπούλου, στο Ντουέτο με τις Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου (αναπλ. Ηλιάνα Καμπούτση), αλλά και στο Ομαδικό. Στον τελικό του Ντουέτου, μάλιστα, κατέκτησαν και το χάλκινο μετάλλιο με τις Κατερίνα Μανάρα, Όλγα Παπασαράντη (αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτσούλα).

Το ασημένιο μετάλλιο στο Ντουέτο κατέκτησε ο ΚΟ Ηρακλείου (Μαρία Ελένη Αρμάου, Ειρήνη Καββάλου, αναπλ. Πηνελόπη Παυλίνα Μουλιανάκη). Στο Σόλο το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ιφιγένεια Δίπλα του Νηρέα Χαλανδρίου και το χάλκινο η Βασιλική Κοφίδη του ΝΟΒΑ. Στο Ομαδικό το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Χανίων και το χάλκινο ο Πανσερραϊκός.

Τα αποτελέσματα με τις τρεις πρώτες νικήτριες στους τελικούς της Κυριακής είναι:

ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γεωργία Βασιλοπούλου - Άννα Μαρία Ταξοπούλου, αναπλ. Ηλιάνα Καμπούτση) 80,3654 β.

2. ΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Μαρία Ελένη Αρμάου, Ειρήνη Καββάλου, αναπλ. Πηνελόπη Παυλίνα Μουλιανάκη) 77,1949 β.

3. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Κατερίνα Μανάρα, Όλγα Παπασαράντη, αναπλ. Αλεξάνδρα Κουτσούλα) 76,8665 β.

ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γεωργία Βασιλοπούλου, Ηλιάνα Καμπούτση, Αλεξάνδρα Κουτρομάνου, Αλεξάνδρα Κουτσούλα, Κατερίνα Μανάρα, Θάλεια Παπαδοπούλου, Όλγα Παπασαράντη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, αναπλ. Ελένη Κόντη, Γεωργία Μπαρλαμπά) 77,7509 β.

2. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Βιολέτα Ζουζούνη, Όλγα Κουργιαντάκη, Αθηνά Μαρία Μαρκουλάκη, Στυλιανή Μαυρομμάτη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Μαρία Παπακωνσταντάκη, Αναστασία Παπασηφάκη, αναπλ. Αριάδνη Μαλινδρέτου, Ηλέκτρα Παπακωνσταντάκη) 74,1407 β.

3. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δέσποινα Δεδούση, Θωμαϊς Θεοδωρίδου, Αλεξία Καλαθά, Γαλήνη Μαντέλα, Μαρία Ελένη Ταλουμτζή, Σοφία Τσαλούμη, Δήμητρα Τσιαντή, Ιωάννα Τσιλιακούδη, αναπλ. Δανάη Χριστίνα Αβδελά, Ευθυμία Μπάγκου) 73,0806 β.

ΣΟΛΟ ΤΕΛΙΚΟΣ:

1. Άννα Μαρία Ταξοπούλου (ΑΝΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ) 81,7339 β.

2. Ιφιγένεια Δίπλα (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) 79,5714 β.

3. Βασιλική Κοφίδη (ΝΟΒΑ) 78,6107 β.

Μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των τριών τελικών της Κυριακής στις Φωτο δίπλα στη βασική, στο πάνω μέρος τους δημοσιεύματος.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής