ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ / ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Τηλεοπτικά ο τελικός της Εθνικής με την Κροατία (21.00) - Πλούσιο φωτορεπορτάζ και video από τον ημιτελικό

  13.08.2017 16:47       2006

Η ΕΡΤ πήρε τα δικαιώματα, έστω και την τελευταία στιγμή, και θα μεταδώσει -η ΕΡΤ 1 συγκεκριμένα- τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων Ανδρών στο Βελιγράδι (σήμερα Κυριακή 13/8, στις 21.00 ώρα Ελλάδας) ανάμεσα στην Εθνική μας ομάδα και την Κροατία.

Η εκπληκτική Εθνική ομάδα της Ελλάδας θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2001 της Κωνσταντινούπολης, οπότε και η αντίστοιχη ομάδα (U20) είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν την προσπάθεια αυτών των παιδιών.

Στις τρεις προηγούμενες φορές που η ομάδα U20 της Ελλάδας μετείχε σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος: Tο 1995, στη Γαλλία, βρέθηκε στον τελικό με την Ουγγαρία και πήρε το ασημένιο. Το 2001, στην Τουρκία, νίκησε στον τελικό την Κροατία και αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια. Το 2011, στην Κροατία, με αντίπαλο τους Κροάτες πήρε το αργυρό μετάλλιο.

Αναμένοντας τη μεγάλη αναμέτρηση εμείς σας παρέχουμε πλούσιο φωτορεπορτάζ (πάνω) από τους πανηγυρισμούς και τον νικηφόρο αγώνα με τη Σερβία, αλλά και το Video του αγώνα (παρακάτω).

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής