ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / WORLD LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Την Δευτέρα στο Νανσί η Εθνική μας ομάδα

  07.04.2017 11:56       683

Τους 11 από τους 13 διεθνείς της αποστολής στο Νανσί της Γαλλίας, για το τελευταίο παιχνίδι τη Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών στα προκριματικά του φετινού World League, με την αντίστοιχη της Γαλλίας, συγκεντρώνει το πρωί (11.30) της Κυριακής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Πειραιά στα Βοτσαλάκια, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Θόδωρος Βλάχος.

Έχουν κληθεί οι: Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Κώστας Γεννηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Στέλιος Αργυρόπουλος –Κανακάκης, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γούβης, Κυριάκος Ποντικέας, Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος.

Στο Νανσί, θα ενσωματωθούν και οι Άγγελος Βλαχόπουλος, Αλέξανδρος Γούνας που αγωνίζονται στην Ιταλία και θα μεταβούν από εκεί στη Γαλλία.

Στην αποστολή που αναχωρεί το πρωί (08.30) της Μεγάλης Δευτέρας μέσω Παρισιού, μετέχουν επίσης ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος και ο έφορος Δημήτρης Γιακουμάτος (αρχηγός αποστολής).

Το παιχνίδι με τη Γαλλία για την 6η αγωνιστική, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Μεγάλη Τρίτη (19.30 τοπική) στην ολυμπιακή πισίνα του Νανσί «ALFRED NAKACHE», με διαιτητές τους Ντάριο Μπαλάζεβιτς (Σερβία) και Πέτερ Ράντιτς (Σλοβακία). Παρατηρητής, ο Ρισάρ Παπαζιάν.

Η Βαθμολογία του Β’ Ομίλου

  1. Κροατία   67-38 12

…………………………………………

  1. ΕΛΛΑΔΑ   51-38 12
  2. Ολλανδία 37-53 6
  3. Γαλλία     38-64 0

Στο Σίμπενικ, επίσης την Μεγάλη Τρίτη(11/4), η Κροατία υποδέχεται την Ολλανδία.

Στο Super Final (20-25 Ιουνίου) προκρίνεται η 1η ομάδα του Ομίλου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ