ΤΕΧΝΙΚΗ

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ η συνάντηση ΚΟΕ και Σωματείων για φλέγοντα ζητήματα

  06.07.2012 12:06       1891

Την Τετάρτη 11 Ιουλίου και αμέσως μετά τα πρωινά προκριματικά της 2ης ημέρας του Ενιαίου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ (10-14 Ιουλίου), θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση ΚΟΕ και Σωματείων, με θέμα «Λειτουργία Κολυμβητηρίων και επιβραβεύσεις αθλητών / τριών».

Η συνάντηση, που είχε προαγγελθεί κατά τη συνάντηση του Προεδρείου της ΚΟΕ με εκπροσώπους και προπονητές των Σωματείων που μετείχαν στο Εθνικό πρωτάθλημα της Τρίπολης (22-24 Ιουνίου), θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του ισογείου του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου στο ΟΑΚΑ, στις 12.30 το μεσημέρι.

Στη συνάντηση, όπως αναφέρεται και στο σχετικό έγγραφο που απέστειλε η ΚΟΕ προς τα Σωματεία, ζητούμενο είναι και οι προτάσεις – εισηγήσεις εκ μέρους των δεύτερων, δεδομένης της σπουδαιότητας της για το μέλλον των αθλημάτων της Ομοσπονδίας.

Επίσης, όπως ενημέρωσε η ΚΟΕ τα μετέχοντα του Ενιαίου πρωταθλήματος σωματεία, τα δύο ανοιχτά κολυμβητήρια στο ΟΑΚΑ θα είναι στην διάθεση τους για προπόνηση την παραμονή έναρξης των αγώνων (9 Ιουλίου), από τις 14.00 έως τις 19.00.

Η τεχνική σύσκεψη των αγώνων προγραμματίστηκε να γίνει την ίδια ημέρα και στις 19.00 σε Αίθουσα του Κλειστού Κολυμβητηρίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ