ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το απόλυτο ο Εθνικός, έστειλε στα play-out τη ΝΕ Πατρών με 14-4

  16.12.2017 20:11       830

Το απόλυτο των νικών στη Β' Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ολοκλήρωσε η ομάδα του Εθνικού, που επικράτησε της ΝΕ Πατρών εύκολα με 14-4 και την απέκλεισε από τα play-off.

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη ήταν σαφώς ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, παρότι στο ξεκίνημα η ΝΕΠ εμφανίστηκε ανταγωνιστική. Στο ημίχρονο ήδη η διαφορά είχε φτάσει στα πέντε τέρματα (7-2), αφού ο Εθνικός δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο, και στη συνέχεια πραγματοποιώντας δύο ακόμη πολύ καλές περιόδους η Πειραϊκή ομάδα έφτασε στην ευρεία νίκη με 14-4.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Κούβδου με τέσσερα γκολ, ενώ τρία πέτυχε η Νιαρχάκου. Τώρα, η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου θα αγωνιστεί στα play-out του πρωταθλήματος.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ- ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 14-4

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-0, 4-1, 3-1

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού, Δουρέκα Α. 1, Βάσιλα, Αποστολίδου, Μιχαηλίδου 2, Κούβδου 4, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 3, Φραγκιουδάκη 1, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσιμπρή 1, Χατζηκυριακάκη 1

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Τσιμάρα Ευδ., Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα Σ., Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη, Μπιτσάκου 1, Κουτέλη, Σολανάκη 3, Μανέτα Β., Πετάση, Ρακιντζή

Διαιτητές: Κουρτίδης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ