ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το απόλυτο των νικών ο Εθνικός, 12-11 τον ΑΝΟ Γλυφάδας στον Πειραιά

  13.12.2017 22:56       690

Tην πέμπτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στην Β’ Φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών πήρε ο Εθνικός, που επικράτησε με 12-11 του ΑΝΟ Γλυφάδας στον Πειραιά, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

H ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη, η οποία έχει ήδη προκριθεί στα play-off, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα με 3-1. Ωστόσο, στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Εθνικός βελτίωσε την επιθετική του απόδοση και κατάφερε να φτάσει το σκορ στην ισοπαλία (6-6), με την Νιαρχάκου να πετυχαίνει δύο γκολ. Η ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας έχασε το προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο τρίτο οκτάλεπτο, με την Καλαργυρού να σκοράρει δις, και τελικά η Πειραϊκή ομάδα το διατήρησε μέχρι το τέλος φτάνοντας τους 15 βαθμούς στον όμιλο και αφήνοντας τον ΑΝΟΓ στους 3.

Στο 3.15 της τέταρτης περιόδου, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΑΝΟ Γλυφάδας,. κ. Πασλής, για έντονη διαμαρτυρία.

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 12-11

Οκτάλεπτα: 1-3, 5-3, 4-3, 2-2

Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 2, Μιχαηλίδου, Βάσιλα, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Κούβδου 1, Λογοθέτη 1, Νιαρχάκου 3, Φραγκιουδάκη 1, Γκουζούλα, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσιμπρή 2

ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πυρπυρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη 2, Λούδη, Μαμόγλου 3, Κόλλια 3, Παπαναστασίου Α.1, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ., Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου 1

Διαιτητές: Κουρέτας, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ