ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Αντιγόνη Ρουμπέση

Το χρωστάμε στους εαυτούς μας

  19.04.2012 20:19       925

Αποφασισμένη να αφήσει πίσω της την κακή παρένθεση και την ήττα (6-13) από την Ολλανδία είναι η Εθνική ομάδα των γυναικών ώστε να πάρει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες. Όπως τόνισε άλλωστε και η Αντιγόνη Ρουμπέση στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ οι διεθνείς παίκτριες δεν χάνουν την αυτοπεποίθησή τους και είναι έτοιμες για την αυριανή καθοριστική αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για την ήττα από την Ολλανδία: «Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένες στο σημερινό παιχνίδι. Δεν είχαμε καθόλου καλή εικόνα και δεν μπορούμε να κρατήσουμε τίποτα από τη σημερινή εμφάνιση. Είχαμε το μυαλό μας στον αυριανό αγώνα, το οποίο είναι και το πλέον κρίσιμο. Καλό θα είναι να ξεχάσουμε την ήττα από την Ολλανδία και να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το στόχο της πρόκρισης: «Από την πρώτη στιγμή ήμασταν αισιόδοξες για την πρόκριση. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας. Έχουμε πάρει τρία μετάλλια στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις. Αυτή η ομάδα το αξίζει περισσότερο από κάθε άλλη».

Όσον αφορά τον αυριανό αντίπαλο: «Δεν έχουμε κάποια προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο. Εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και εφόσον γίνει αυτό δεν φοβόμαστε τίποτα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος