ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 25ΑΡΑΣ/ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ

Βαζαίος: "Απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις μου"

  17.12.2017 21:33       1797

Για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του, αλλά και για την κατάκτηση δύο ασημένιων μεταλλίων (200μ. μικτής ατομικής και 200μ. πεταλούδα) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας στην Κοπεγχάγη, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Ανδρέας Βαζαίος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του και έθεσε τον νέο μεγάλο του στόχο που δεν είναι άλλος από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι του 2018.

"Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κοπεγχάγης, τόσο για τα δύο μετάλλια όσο και από τις επιδόσεις και τα Πανελλήνια ρεκόρ που πέτυχα. Φάνηκε πως στις κούρσες των 200μ. ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος από αυτές των 100μ. Επόμενος μεγάλος στόχος μου είναι το Ευρωπαικό πρωτάθλημα 50άρας πισίνας το καλοκαίρι και γι αυτό θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για την στήριξή της, καθώς και τον προπονητή μου κ. Αλέξανδρο Νικολόπουλο και το σωματείο μου τον ΑΝΟ Αργυρούπολης. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.