ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Βλαχος: "Να πανηγυρίσουμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες"

  29.12.2017 14:33       621

Μια ακόμη χρονιά ολοκληρώνεται με σημαντικές επιτυχίες στο χώρο της Υδατοσφαίρισης για τις Εθνικές μας ομάδες, αφού τόσο η Εθνική Ανδρών και η Εθνική Γυναικών, όσο και οι Νέοι Άνδρες και οι Νέες Γυναίκες κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις και να κατακτήσουν ορισμένα μετάλλια.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας των Ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, έστειλε τις δικές του ευχές για το νέο έτος και έκανε τον απολογισμό του 2017.

"Εύχομαι πάνω από όλα υγεία, που είναι και το βασικότερο, ώστε να έρθουν όλες οι επιτυχίες και οι διακρίσεις. Η δική μου ευχή προς το χώρο του Υγρού Στίβου είναι να δουλέψει όλος ο κόσμος με ακόμη περισσότερο πάθος για τα αθλήματα που αγαπάμε και να πανηγυρίσουμε περισσότερες επιτυχίες μέσα στο 2018".

Για το τι κρατά ο ίδιος από το 2017: "Θα ξεχώριζα την πολή καλή πορεία της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών για δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς καταφέραμε να διεκδικήσουμε ξανά ένα μετάλλιο και πραγματοποιήσαμε μεγάλες εμφανίσεις, αλλά στο τέλος μας μένει και μια πικρία για το γεγονός ότι δεν μπορέσαμε να φέρουμε το μετάλλιο αυτό. Πάντως, η και η 4η θέση που κατακτήσαμε είναι ιδιαίτερα τιμητική και δείχνει πως βαδίζουμε σε πολύ καλό δρόμο".

Αναφορικά με τις προσδοκίες του από το νέο έτος, ο κ. Βλάχος τόνισε: "Περιμένω συνέπεια από όλους όσους δουλεύουν γύρω από τις Εθνικές μας ομάδες και πιο συγκεκριμένα την Εθνική Ανδρών, ώστε να έχουν συνέχεια οι επιτυχίες, να παραμείνουμε στο επίπεδο που βρισκόμαστε τώρα αλλά και να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας".

Για το τι θα ζητούσε ως δώρο από το κράτος για το 2018: "Νομίζω αυτό που μας χρειάζεται είναι ένα προπονητικό κέντρο για να μπορούν όλες οι Εθνικές μας ομάδες να έχουν το δικό τους σπίτι να προπονούνται και να συνεχίσουν να έχουν ανάλογα αποτελέσματα και τα επόμενα χρόνια".

Τέλος, αναφορικά με το ποιους ξεχώρισε από τη χρονιά που ολοκληρώνεται: "Σε ό,τι αφορά την ομάδα τη δική μας, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον συγκεκριμένο αθλητή διότι όσα καταφέραμε είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Όσον αφορά τους προπονητές, νομίζω πως ο Τεό Λοράντος πέτυχε μια πολύ σπουδαία διάκριση με την Εθνική Νέων Ανδρών και του αξίζει να είναι στην κορυφή. Τέλος, όσον αφορά την καλύτερη ομάδα, θα ξεχώριζα δύο: την Εθνική Ανδρών και την Εθνική Νέων Ανδρών, χωρίς να θέλω να δώσω προβάδισμα σε μία εκ των δύο, αφού και οι δύο πέτυχαν σημαντικά πράγματα και έφεραν μεγάλες επιτυχίες στο χώρο".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ