ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΤΑΡΑΓΟΝΑ

Βούλιαξε τους Τούρκους (21-2) και περιμένει νίκη της Ισπανίας επί της Ιταλίας η Εθνική Ανδρών

  29.06.2018 22:17       795

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών έκανε το καθήκον της στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της στον Β' Όμιλο των Μεσογειακών στην Ταραγόνα, καθώς νίκησε την Τουρκία με το συντριπτικό 21-2 και έφτασε στους 7 β.

Εξασφάλισε έτσι, τουλάχιστον, τη 2η θέση στη βαθμολογία του Ομίλου και τη συμμετοχή (στη χειρότερη περίπτωση) στον μικρό τελικό της διοργάνωσης και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Ισπανία - Ιταλία, που γίνεται λίγο αργότερα, για να δει αν θα βρεθεί και στην 1η θέση του Ομίλου που δίνει εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και τη διεκδίκηση του χρυσού μεταλλίου.

Με νίκη της Ισπανίας, είτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα είτε στα πέναλτι, η Εθνική μας θα πάρει την πρωτιά. Να σημειώσουμε ότι οι Ισπανοί έχουν κίνητρο, αφού με νίκη στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα βρεθούν στο μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Από τον Α' όμιλο, στον μεγάλο τελικό προκρίθηκε η Σερβία που έκανε το 3/3 διαλύοντας με 21-1 την Πορτογαλία (είχε νικήσει το Μαυροβούνιο με 6-5 και τη Γαλλία με 14-4), ενώ στο μικρό τελικό βρίσκεται το Μαυροβούνιο που νίκησε τη Γαλλία με 11-6 (είχε κερδίσει και την αδύναμη Πορτογαλία με 25-0).

ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 21-2

Οκτάλεπτα: 8-0, 3-1, 7-1, 3-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 3, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 5, Βλαχόπουλος 5, Ζερδεβάς.

Τα γκολ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Καχραμάν 1, Σονμέζ 1.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής