ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Ξεκίνημα με εξαιρετικές επιδόσεις στο Ποσειδώνιο

  19.07.2018 22:22       1728

Ξεκίνησαν την Πέμπτη (19/7), με τη συμμετοχή 975 κολυμβητών / τριών, οι αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατηγοριών στους Εφήβους/Νεάνιδες και Παίδες/Κορασίδες, στη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα δεν καταγράφηκε κάποιο πανελλήνιο ρεκόρ, ωστόσο ήταν αρκετοί οι αθλητές που κατέρριψαν τα ατομικά τους ρεκόρ. Γενικότερα, η παρουσία των κολυμβητών κρίνεται πολύ ικανοποιητική και η διοργάνωση είναι άρτια, παρέχοντας εξαιρετικές συνθήκες στους αθλητές.

Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Χριστόδουλος Χούμας, που παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες, υπογράμμισε: "Μπορεί να μην είχαμε κάποιο ρεκόρ, αλλά οι αγώνες διεξήχθησαν μέσα σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, σε ωραίο περιβάλλον και δίχως να παίξει αρνητικό ρόλο η θερμοκρασία. Σε αυτό βέβαια συνέβαλε τα μέγιστα και η Περιφέρεια Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που προσφέρει μια άρτια διοργάνωση και δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν. Οι επιδόσεις ήταν εξαιρετικές, έγιναν αρκετά ατομικά ρεκόρ και ακόμη και ορισμένοι κολυμβητές που επέστρεψαν πρόσφατα από το Ευρωπαϊκό του Ελσίνκι, είχαν πολύ καλή παρουσία". 

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, με ώρες έναρξης, 09.00 (προκριματικοί) και 18.00 (Τελικοί).

Αναλυτικά οι συμμετοχές και τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ