ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Ξεχωρίζουν ΝΟ Βουλιαγμένης και Νηρέας Χαλανδρίου στον Β' Όμιλο, άνοιξε η αυλαία και στον Α'

  07.07.2018 00:27       1075

Πλήρη δράση και στους δύο Ομίλους της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Κορασίδων υπήρξε την Παρασκευή (6/7), στα κολυμβητήρια Ν. Σμύρνης (Α' Όμιλος) και Περιστερίου (Β' Όμιλος). Στον Α' Όμιλο (με τέσσερις ομάδες) ξεκίνησαν οι αγώνες το βράδυ, με νίκες του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, ενώ στον Β' Όμιλο (πέντε ομάδες) έγιναν η 2η και η 3η αγωνιστική και ξεχωρίζουν ήδη για την πρόκριση στην 4άδα ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Νηρέας Χαλανδρίου.

Οι αγώνες των Ομίλων συνεχίζονται και ολοκληρώνονται το Σάββατο (7/7) οπότε και θα μάθουμε τις ομάδες που προκρίνονται στην 4άδα και τα ημιτελικά. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν την Κυριακή (8/7) το πρωί στο κολυμβητήριο του Περιστερίου. Εκεί θα γίνει το απόγευμα και ο μεγάλος τελικός από τον οποίο θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα Μίνι Κορασίδων 2018.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής:

Α' ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης):

Ολυμπιακός - ΝΟ Πατρών 15-5, Πανιώνιος - Εθνικός Πειραιά 10-4.

Β' ΟΜΙΛΟΣ (Κολυμβητήριο Περιστερίου):

ΓΣ Ηλιούπολης - ΝΟ Βουλιαγμένης 2-8 (0-5 χωρίς αγώνα), Άρης Θεσσαλονίκης - Νηρέας Χαλανδρίου 3-21, ΓΣ Περιστερίου - ΓΣ Ηλιούπολης 6-15 (5-0 χωρίς αγώνα), ΝΟ Βουλιαγμένης - Άρης Θεσσαλονίκης 15-5.

Η Βαθμολογία του Β' Ομίλου: 1. ΝΟ Βουλιαγμένης 9 (3 αγ.), 2. Νηρέας Χαλανδρίου 6 (2 αγ.), 3. ΓΣ Περιστερίου 3 (2 αγ.), 4. Άρης Θεσσαλονίκης 0 (2 αγ.), 5. ΓΣ Ηλιούπολης 0 (3 αγ.).

Σ.Σ.: Ο ΓΣ Ηλιούπολης χάνει όλους τους αγώνες του με 5-0 (παρότι αγωνίζεται και κάποιους τους κερδίζει) επειδή κατεβαίνει με 10 παίκτριες αντί για 15 που ορίζει ο κανονισμός.

Η Ειδική Προκήρυξη της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος Μίνι Κορασίδων και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής