ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΚΟΥΝΕΟ)

Χρυσό μετάλλιο η Εθνική μας στο Highlight - Πέρασε ως 4ο στον τελικό του ελεύθερου το Ντουέτο

  06.05.2017 23:07       7608

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του πολύ θεαματικού αγωνίσματος Highlight στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συγχρονισμένης κολύμβησης, που γίνεται στο Κούνεο της Ιταλίας, κατέκτησε η Εθνική μας ομάδα, το βράδυ του Σαββάτου (6/5).

Οι 10 κοπέλλες που αγωνίστηκαν για την Ελλάδα, οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, εκτέλεσαν με χάρη και αρμονία το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 85,9000 βαθμούς, που τις ανέβασαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και τις έφεραν να ακούν περήφανες τον εθνικό μας ύμνο.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Ιταλία με 84,5667 β. και το χάλκνο η Τσεχία με 75,5333 β. σε έναν αγώνα που μετείχαν αυτές οι τρεις ομάδες.

Την απονομή στα χρυσά κορίτσια μας και στις άλλες νικήτριες έκανε η Μαρία Θηβαίου με την ιδιότητά της ως Αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Συγχρονισμένης κολύμβησης της LEN.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού του Highlight ΕΔΩ.

ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΝΤΟΥΕΤΟΥ ΟΙ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ – ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Λίγο νωρίτερα, εξάλλου, αγωνίστηκαν στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος στο Ντουέτο οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου (που είχαν πάρει χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του Τεχνικού Ντουέτου). Βαθμολογήθηκαν με 86,4000 β. και πέρασαν ως 4ες στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή (7/5). Την 1η θέση πήραν οι Ισπανίδες Καρμπονέλ – Ραμίρεζ με 92,3000 β., τη 2η οι Ιταλίδες Τσερούτι – Φέρρο με 91,3667 β. και την 3η οι Ουκρανές Φέντινα και Κοβαλένκο με 87,5333 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του προκριματικού στο Ελεύθερο Ντουέτο ΕΔΩ.

Εκτός από τον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο Ντουέτο, Την Κυριακή (7/5), τελευταία ημέρα των αγώνων, η Ελλάδα θα έχει συμμετοχή στους τελικούς του Κόμπο και του Ελεύθερου Μικτού Ντουέτου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής