ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

22/01/2010 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Νο 3.137) - Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ WORLD LEAGUE *Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ *ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ

  22.01.2010 02:00       1953

-. Δεκαπέντε (15) πολίστες, για μίνι προετοιμασία, εν όψει της αναμέτρησης με την Κροατία (26 Ιανουαρίου, 20.00 Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά) για τα προκριματικά του WOLRD LEAGUE, κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ανδρών Τάσος Δούμπας.

Είναι οι: Γιώργος Ντόσκας, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Χρήστος Φλώρος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), Κώστας Φλέγκας, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Μουρίκης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ), Δημήτρης Μιτελούδης, Αλέξανδρος Γούνας, Κώστας Τσαλκάνης, Άγγελος Βλαχόπουλος (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Γιώργος Φουντούλης (ΝΟ ΧΙΟΥ), Χριστόδουλος Κολόμβος (ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ), Νίκος Ντούλος (ΠΑΟΚ).

Οι «15», θα συγκεντρωθούν την Κυριακή το βράδυ (19.00) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, για την πρώτη τους προπόνηση.

Την επομένη, η Εθνική μας ομάδα θα προπονηθεί από κοινού με τον Ολυμπιακό (09.30 και 18.30), όπως και το πρωί (09.30) της Τρίτης.

 

-. Η αποστολή της Κροατίας έρχεται στην Αθήνα την Δευτέρα. Μετέχουν οι εξής 14 πολίστες: Ίβο Μπρίζιτσα, Ίβαν Μπουλούμπασιτς, Ιγκόρ Χίνιτς, Λούκα Λόντσαρ, Πέταρ Μουσλίμ, Γιόσιπ Πάβιτς, Ίβαν Μπέμπιτς, Μίχο Μπόσκοβιτς, Άντρο Μπούσλιε, Νίκσα Ντόμπουντ, Μάρο Τζόκοβιτς, Ίβαν Πέριτς, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Σάντρο Σούκνο.

Στην 19μελή αποστολή, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ράτκο Ρούντιτς με τον συνεργάτη του Ίβαν Άσιτς.

Την Δευτέρα (20.00) η εθνική ομάδα της Κροατίας θα προπονηθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά με τον Εθνικό και την Τρίτη (10.00) στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

 

-. Λόγω τεχνικών προβλημάτων στο κολυμβητήριο Ερμούπολης, ο αγώνας πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ ΝΟ ΣΥΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗ (3η αγωνιστική), θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο Αλίμου (Κυριακή, 14.00, Δαμιανάκης – Κουρτίδης).

  

Σας ευχαριστούμε,

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΦΩΝΤΑΣ ΧΗΤΑ