ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άνετα στην πρεμιέρα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 14-6 τον ΝΟ Χίου

  14.10.2017 17:21       814

Εύκολα έφτασε στη νίκη ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο ματς κόντρα στον ΝΟ Χίου, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στο άνοιγμα της αυλαίας των σαββατιάτικων αγώνων της πρεμιέρας του 32ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 14-6 και έδειξε ότι θα είναι και πάλι η ομάδα που θα επιδιώξει να διεκδικήσει κάτι από το μεγάλο φαβορί που λέγεται Ολυμπιακός.

Οι "μπέμπηδες" του ΝΟΒ επέβαλαν από το ξεκίνημα το ρυθμό τους παίρνοντας σταδιακά μια μεγάλη διαφορά στο σκορ και μόνο στο τελευταίο οκτάλεπτο, όταν χαλάρωσαν και ο Λούδης χρησιμοποίησε νεαρούς αναπληρωματικούς, οι Χιώτες ήταν πιο ανταγωνιστικοί. Κορυφαίος σκόρερ για τον ΝΟ Βουλιαγμένης ο Ντούσαν Βάσιτς (ΦΩΤΟ) που πέτυχε 4 γκολ.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΝΟ ΧΙΟΥ 14-6

Οκτάλεπτα: 5-2, 4-1, 3-0, 2-3.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Λούδης): Κουρούβανης, Κοπελιάδης 1, Σαρτζετάκης 1, Βάσιτς 4, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης 2, Σολανάκης 1, Πιοβάν, Δήμου, Ξανθόπουλος.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος, Μιμίδης 1, Μπερτόλης, Τεσάνοβιτς, Καλαργυρός, Καρακάσης 1, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 1, Παπούκας 1, Σωτηράκης, Καλογεράκος 1, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Σωτηριανός 1.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής