ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Β' ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

ΑΟ Πετρούπολης στους ομίλους ανόδου και ΝΟ Ναυπλίου στα πλέι άουτ, ισοπαλία 7-7 με τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης

  29.04.2017 00:52       748

Τακτοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (28/4) και η εκκρεμότητα που υπήρχε με το τέλος του Β' Γύρου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β' Εθνικής Ανδρών κι έτσι ολοκληρώθηκαν τα παζλ με τις ομάδες που προκρίνονται στους ομίλους ανόδου της Β' φάσης της διοργάνωσης και αυτές που πάνε στα πλέι άουτ για να παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Για τον Α' Όμιλο Αττικής, λοιπόν, το παιχνίδι που εκκρεμούσε, Δελφίνια Μεταμόρφωσης - ΝΟ Ναυπλίου, έγινε τελικά στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και έληξε ισόπαλο 7-7. Έτσι ο ΑΟ Πετρούπολης παίρνει οριστικά την 3η προνομιούχο θέση στον συγκεκριμένο Όμιλο και είναι η ομάδα που προκρίνεται στους ομίλους ανόδου της Β΄φάσης, ενώ ο ΝΟ Ναυπλίου μένει 4ος και θα πάει στα πλέι άουτ.

Η Τελική βαθμολογία του Α' Ομίλου Αττικής:

1. Δελφίνια Μεταμόρφωσης 22

2. ΠΕΚΕΒ 15

3. ΑΟ Πετρούπολης 12

...........................................

4. ΝΟ Ναυπλίου 10

5. Άρης Νίκαιας 0

ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Έτσι οι 15 ομάδες που παίρνουν την πρόκρισή τους για τους ομίλους ανόδου της Β' φάσης της Β' Εθνικής Ανδρών είναι οι: Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ΠΕΚΕΒ, ΑΟ Πετρούπολης (από τον Α' Όμιλο Αττικής), Τρίαινα Βούλας, Τρίτων Αμαρουσίου, ΝΟ Αγ. Νικολάου (από τον Β' Όμιλο Αττικής), Νηρέας Πατρών, Επειός Ίλιδας, ΝΟ Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πελοποννήσου), ΝΟ Λάρισας, ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΕ Λάρισας (από τον Όμιλο Βόλου), ΟΦΘ, Άρης, ΑΠΣ Οξυγόνο (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Οι οκτώ ομάδες, εξάλλου, που θα πάνε στα πλέι άουτ και θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι οι: ΝΟ Ναυπλίου, Άρης Νίκαιας (από τον Α' Όμιλο Αττικής), ΝΟ Σύρου, ΑΟ Βετεράνοι (από τον Β΄Όμιλο Αττικής), ΝΟ Ιτέας, Άργης Καλαμάτας (από τον Όμιλο Πελοποννήσου), ΟΕΑΝΑΒ (από τον Όμιλο Βόλου), ΧΑΝΘ (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης).

Οι αγώνες της Β' φάσης του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Ανδρών σε ομίλους ανόδου και σε πλέι άουτ θα διεξαχθούν 16-18/6. Η κλήρωση της Β' φάσης θα γίνει την Τετάρτη 10/5 στις 12.30 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής