ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018

Ασημένιο στο Τεχνικό Ομαδικό η Ελλάδα στο τέλος της πρώτης ημέρας στη Σύρο (photos από όλες τις απονομές)

  16.06.2018 00:55       2691

Με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την Εθνική ομάδα Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) κολύμβησης Γυναικών της Ελλάδας, στο αγώνισμα του Τεχνικού προγράμματος του Ομαδικού, ολoκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του διεθνούς μίτινγκ “Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018″, στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου.

Οι Μαρία Ελένη Αρμάου, Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα (αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη) βαθμολογήθηκαν με 81,9300 β. και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε το Μεξικό (83,9287) , που πρωταγωνίστησε με τρεις πρωτιές την πρώτη μέρα των αγώνων και το χάλκινο η Γαλλία με 81,4165 β.

Η Εβελίνα Παπάζογλου, η πιο έμπειρη της ομάδας, δήλωσε:”Είχαμε καλά αποτελέσματα την πρώτη ημέρα των αγώνων με ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια στα Τεχνικά προγράμματα (Ομαδικό, Σόλο και Ντουέτο). Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Η προπονήτριά μας είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη. Είδαμε τους αντιπάλους μας (Μεξικό και Γαλλία είναι πάντα βασικοί μας ανταγωνιστές) και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι για το Ευρωπαϊκό στη Γλασκώβη¨.

Στην κατάταξη των σωματείων καλύτερος ήταν ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (67,4248) με τις Βάγια Σταυρούλα Ελένη, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Αικατερίνη Μπέκου, Στεργία Παπαματθαίου, Δανάη σακέλλη, Θεοδοσία Τζουμάκα, Αθανασία Γεωργία Χριστογιαννοπούλου, Πηνελόπη Καραμέσιου, (αναπλ. Ειρήνη Βαϊα Μυλωνά, Μαρία Ευαγγελία Κωνσταντέλλη).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Τεχνικό Ομαδικό μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ. Βλέπετε και Φωτορεπορτάζ από τις απονομές που έγιναν όλες μαζί το βράδυ, μετά το τέλος όλων των αγωνισμάτων.

Στον ειδικό σύνδεσμο (link) εδώ, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση (bulletin, αναλυτικό πρόγραμμα, live streaming, starting list, αποτελέσματα κλπ.). Επίσης μπορείτε να βρείτε starting list και αποτελέσματα σε συγκεκριμένο link του σάιτ της ΚΟΕ εδώ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής