ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ/ ΜΑΛΤΑ

Δημήτρης Κραβαρίτης: «Δεν υπάρχουν φαβορί»

  08.09.2017 16:59       787

Για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης των Εφήβων, που ξεκινάει την Κυριακή (10/9) στην Μάλτα, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος τόνισε πως το έργο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

«Πρόκειται για την πρώτη παρουσία της ομάδας μας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και το έργο μας θα είναι δύσκολο, αφού τα παιδιά δεν έχουν μεγάλες εμπειρίες. Η προετοιμασία μας ολοκληρώθηκε ομαλά και ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς, όμως θα θέλαμε συμμετοχή σε περισσότερα τουρνουά, αφού πήραμε μέρος μόνο στο Comen Cup».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας, ο Δημήτρης Κραβαρίτης, τόνισε: «Στόχος μας είναι η είσοδος στην οκτάδα και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι υψηλό, αφού οι μεσαίου επίπεδου ομάδες έχουν ανέβει αρκετά και έτσι υπάρχουν πολλά ισοδύναμα συγκροτήματα. Οι αντίπαλοί μας στον όμιλο είναι η Ρωσία, η Σλοβακία και η Τουρκία. Πιστεύω πως κανένα παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, αφού είναι ένας ανοιχτός όμιλος. Γενικά στην διοργάνωση δεν υπάρχουν φαβορί. Ούτε στον όμιλό μας, πόσο μάλλον στα χιαστί παιχνίδια που θα ακολουθήσουν και αποτελούν μονόδρομο. Θα κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και βήμα βήμα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ