ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Επιστροφή στις νίκες για ΑΝΟ Γλυφάδας, 10-7 τον Εθνικό

  25.11.2017 18:17       902

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις και επικράτησε στην έδρα του επί του Εθνικού με 10-7 στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο κολυμβητήριο (παρούσα στις εξέδρες και η Εθνική Κίνας), οι Γλυφαδιώτες εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα και την ψυχολογία της έδρας και νίκησαν στις λεπτομέρειες, φτιάχνοντας όμως στο τέλος και διαφορά τριών γκολ. Είναι η δεύτερη ήττα του Εθνικού στο πρωτάθλημα που αφήνει έτσι μόνο του τον ΝΟΒ στη 2η θέση της βαθμολογίας (μετά και την χθεσινή ήττα του Απόλλωνα).

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 10-7

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-1, 3-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου 2, Παπασηφάκης 2, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης 3, Σαλτερής, Δουρίδας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας Ν., Χονδροκούκης 2, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας 2, Καρούντζος 2, Φώσκολος, Μπεριστιάνος 1, Ξυλούρης, Σκληρός, Πιτούλης, Πρωτοψάλτης, Μπραϊμης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής