ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ

Εύκολα στο Φάιναλ Φορ ο Ολυμπιακός, 9-2 τον Εθνικό στον Πειραιά

  21.02.2018 21:41       944

Στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Ανδρών βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 9-2 του Εθνικού στον Πειραιά και το κολυμβητήριο "Π. Καπαγέρωφ".

Οι πρωταθλητές Ελλάδος με τον Χέρβο Κόλιανιν στον πάγκο τους λόγω τιμωρίας του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκαν με 5-0 στην πρώτη περίοδο, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον "συμπολίτη" να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι δύο άμυνες, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 7-2 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Τελικά, δύο ακόμα γκολ για τον Ολυμπιακό στην τελευταία περίοδο οδήγησαν στο τελικό 9-2, με τον Μπούσλιε να είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με τρία τέρματα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 9-2

Οκτάλεπτα: 5-0, 1-1, 1-1, 2-0

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Χαλυβόπουλος, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 3, Μουρίκης 2, Αργυρόπουλος 1, Γαλανόπουλος, Πρέκας, Γαβαλάς

Εθνικός (Φάνης Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κόχειλας, Χονδροκούκης 1, Παπαγεωργίου, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος, Φώσκολος 1, Μπεριστιάνος, Γέμελος, Σκληρός, Μανθογιάννης, Πρωτοψάλτης, Μπραΐμης

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μαρκοπούλου 

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ